Vriendenloterij

Pallas ’67 is sinds 2013 verbonden aan de Vriendenloterij (zie ook het logo van de Vriendenloterij op onze Pallaswebsite). Toen vond de 1e belactie naar leden van Pallas plaats. Vanaf 2013 kan de penningmeester van Pallas een flink bedrag bijschrijven op de bankrekening van Pallas. In de eerste jaren was dat rond de 3000 euro per jaar, en nu is dat nog steeds zo’n 1500 euro per jaar. Waarom krijgt Pallas ’67 deze bedragen van de Vriendenloterij?

De Vriendenloterij bestemt een deel  van de inleg (de prijs die je betaalt voor een Vriendenloterijlot) voor een goed doel. Er zijn vele goede doelen die de Vriendenloterij steunt. (die kun je op hun site nalezen).  Maar de Vriendenloterij steunt ook lokale sportverenigingen, als je daar als vereniging zelf iets aan doet. Wat doet Pallas in de samenwerking met de Vriendenloterij, om elk jaar een mooi bedrag te ontvangen voor de vereniging?

Voorwaarde bij de Vriendenloterij is dat Pallas elke 3-4 jaar een belronde organiseert naar de leden. In deze belronde worden alle (volwassen) Pallasleden gebeld, om te vragen: ‘Speel je mee in de Vriendenloterij? Als je nog niet meespeelt, wil je gaan meespelen in de Vriendenloterij?’ Waarom vragen we dit? Ruwweg 50 % van de inleg van een speler (dus de kosten van het lot) worden overgemaakt naar de penningmeester van Pallas.

Om deze opbrengsten te krijgen, moet elke speler individueel aangemeld zijn bij de Vriendenloterij, en bij aanmelding moet je Pallas ’67 aangeven als ontvangende club van jouw inlegpercentage.

Er zijn 13 speelrondes per jaar in de Vriendenloterij, en elk lot kost momenteel  €14,-. Je kunt zo lang meespelen als je wilt, ook voor 1 maand. Van elke €14,00 inleg van 1 speler voor Pallas ‘67, en dat 13 x per jaar, gaat dus potentieel 50% van 13x €14,00 = €91,00 naar de clubkas.

De volgende belactie zal plaatsvinden in de laatste helft van oktober 2020.

Als laatste een oproep aan alle leden die in de afgelopen 4 jaar lid van Pallas ’67 zijn geworden. Speel je toevallig al mee in de Vriendenloterij, en je hebt je hebt Pallas ’67 nog niet als ontvangende club ingesteld bij de Vriendenloterij? Doe dat dan ajb zo snel mogelijk, want het levert onze club weer extra opbrengsten op.

Voor verdere vragen over Pallas ’67 en de Vriendenloterij kun Jos Stuyt bellen of mailen (jos.stuyt  at yahoo.com, 0649684893).