Finish mannen – Olympic Challenge II

Finish mannen – Olympic Challenge II

Het is vandaag gelukt, op 21 juni zijn de mannen aangekomen in Wageningen, met Patrick Smit als loper die over de finish kwam!

De totale afstand vanaf Athene was ruim 3192 km. Na de start op 27 april werd er aanvankelijk vlot doorgelopen met een team van 18 mannen. Nadat de vrouwen gefinisht waren op 28 mei kregen de mannen het moeilijk, want er deden nog maar 8 mannen mee in het team. Met z’n achten liepen ze de 1100 km van de Tsjechische grens naar Wageningen in 24 dagen. Dit is een geweldige prestatie, met Patrick Smit als onbetwiste kilometer-vreter. En Luca Thimister, onze jongste deelnemer, heeft het hele stuk vanaf Athene ook meegedaan!

Hieronder zien jullie de bijdragen van de verschillende deelnemers: in blauw: gemeten vanaf Athene, in rood: vanaf de Tsjechische grens.