Jeugdprotocollen aangepast

Toegevoegd/aangepast in regels voor pupillen
  • Als je een introducé wilt meenemen, informeer dan vooraf bij Welmoed of dit mogelijk is. We gaan per groep maximaal 2 ‘proefatleten’ toe laten. Een introducé/proefatleet mag 4x mee trainen. Het kan zijn dat er een wachtlijst is en de introducé even moet wachten. Voor de mini- en C-pupillen (geboortejaar 2012 – 2014) is er een wachtlijst tot de zomervakantie.
  • Pupil gebruikt tijdens de training zoveel mogelijk hetzelfde object (bal, oefendiscus, band, etc.)
  • Als er zich herhaaldelijk problemen met een pupil voor doen (tot dusver niet voorgekomen), brengt de trainer het kind naar de toezichthouder. De toezichthouder stelt de ouders van de pupil op de hoogte en de ouder kan de pupil komen ophalen. Geen kind is zonder toezicht.

Link protocol pupillen

Toegevoegd/aangepast in regels voor junioren
  • Als je een introducé wilt meenemen, informeer dan vooraf bij de jeugdcoördinatoren of dit mogelijk is. We gaan per groep maximaal 2 ‘proefatleten’ toe laten. Pas bij toestemming van de jeugdcoördinatoren kan er een introducé mee trainen. De jeugdcoördinatoren zijn Linda en Janine.
  • De training voor junioren start om 18:15!

Link protocol junioren