Vrijwilligers gevraagd voor de invoering van AllUnited

Onlangs heeft onze voorzitter het contract getekend met AllUnited voor het gebruik van het AllUnitedsysteem voor onze ledenadministratie en financiële administratie. We zoeken vrijwilligers die meewillen helpen in het testen van het nieuwe systeem en die daarna ook nog betrokken willen blijven om continue kennis binnen de vereniging te borgen en het werk wat te verdelen. Uiteraard is dit een “contactloos” project: iedereen kan vanuit huis meedoen.

Meer info en aanmelden

Meer informatie hierover staat op de Documenten pagina van onze website: https://www.pallas67.nl/p67/?page_id=17288 (eerst inloggen). Onder het kopje [Leden] [ALV] staat het document Vernieuwing Ledenadministratie Pallas67.pdf. In bijlage 5 van dit document staat de aanpak van het invoeringsproject. We zijn nu net begonnen met stap a) aanleveren systeemeisen en data.

Voor stap b) Opleiding; beoordeling en test van nieuwe systeem zoeken we vrijwilligers die mee willen draaien in dit traject. Ook zoeken we mensen die na het invoeringstraject blijvend betrokken willen zijn bij de ledenadministratie en financiële administratie, zodat we het werk kunnen verdelen en meer continuïteit hebben.

Vind je het leuk en/of leerzaam om mee te doen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@pallas67.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Henk Arendse (ledenadministrateur) en Derk Jan van Duren (penningmeester).