Handhavers zijn al twee keer komen kijken bij Pallas

Mocht je nog denken, waar doe ik het voor? In de week van 2-8 mei zijn er minimaal 2x handhavers van de gemeente langsgekomen. Zij controleren of we voldoen aan de gemeentelijke voorwaarden voor buitensporten. En daarmee of we voldoen aan het protocol van de Atletiekunie. Het ging goed, alleen de eerste keer bleken er nog te veel ouders bij het fietsenrek van de Bongerd na te praten.

Het is enigszins verwarrend, maar er zijn nu drie protocollen:

Lees ze regelmatig door!

Naast deze protocollen zijn er nog verschillende protocollen voor de trainers. Zij moeten zich aan nog meer regels houden! En dan zijn er nog bestuursleden en andere leden die op de trainers toe zien. Allemaal om te helpen te voldoen aan de richtlijnen van de Atletiekunie en het noodprotocol van de gemeente. Zie je, we moeten het samen doen.