Update hervatting jeugdtrainingen

Er wordt door de trainerscoördinatoren en jeugdtrainers op dit moment gewerkt aan een protocol voor de trainingen van pupillen en junioren. Jeugd t/m 12 jaar mag weer buiten gaan trainen zonder dat er 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden, terwijl voor jeugd vanaf 13 t/m 18 jaar zal gelden dat ze wel 1,5 meter afstand moeten houden. Daarnaast zullen er een flink aantal andere maatregelen gaan gelden op het gebied van het schoonhouden van handen en materiaal, vervoer naar en van de training, aanwezigheid van ouders, toezicht, enzovoorts.

De Atletiekunie heeft afgelopen vrijdag een een protocol opgesteld en de gemeente Wageningen, verantwoordelijk voor toezicht en uitvoering, heeft laten weten dat er in onze veiligheidsregio wordt gewerkt aan een nieuw noodprotocol. De verwachting is dat dit op z’n vroegst aanstaande woensdag (de 29e) gereed is. Zolang deze er niet is, mag er niet worden gesport. Dus laten we hopen dat het gemeentelijke noodprotocol inderdaad de 29e actief is, zodat de jeugd diezelfde dag kan gaan trainen. Ons bestuur heeft hier sterk op aangedrongen.

Houd s.v.p. de Pallaswebsite in de gaten.