Update 3 – Olympic Challenge

Update 3 – Olympic Challenge

De estafette gaat steeds sneller! We hebben nu 1053,1 km afgelegd in 103 uur, 35 min. en 2 seconden. We zijn Grenoble gepasseerd en gaan nu naar Albertville.

Het is nog mooier geworden op de webpagina waar je je kilometers kunt doorgeven: olympic challenge

Als je je kilometers hebt ingevuld, zie je direct de totaalstand. Ook de loper op de kaart loopt naar dat punt! Er zijn ook links bij de Olymnpische steden geplaatst, waar je direct op de Wikipedia pagina komt met alle informatie over de betreffende Olympische Spelen.

Zo werden er mooie prestaties neergezet door Nederlandse schaatsers in 1968 in Grenoble (Kees Verkerk, Ard Schenk en Stien Kaiser). En wat recenter, in 1992 in Albertville, door Bart Veldkamp, Falco Zandstra en Leo Visser. Chamonix, waar we ook bijna langskomen, was de plaats waar de allereerste Olympische Winterspelen werden gehouden, in 1924.