Het PallasBlog

PallasBlog in tijden van corona

We hebben gehoord dat we mogelijk tot 1 juni of langer dicht moeten blijven. Dat is lang, erg lang. We hopen dat we daarna de trainingen, stedenwedstrijden en trackmeetings weer kunnen oppakken. Om de last van de coronacrisis en het lange stilleggen van Pallas’67 enigszins te ondervangen, starten we het PallasBlog. Het is de bedoeling dat we als Palleten met elkaar in contact blijven, elkaar tips en voorbeelden geven hoe we op individuele basis aan onze techniek en conditie kunnen werken, en elkaar een hart onder de riem steken. Dat we zo de vereniging toch draaiende houden om straks de draad weer snel op te kunnen pakken.

De groep bloggers bestaat uit een groep van 10-15 trainers, de PR en het bestuur. Dit is een beperkte groep, omdat voor iedere blogger een apart account moet worden aangemaakt. Anderen die willen bloggen, worden van harte uitgenodigd dit te doen. Zij kunnen hun bericht sturen aan <wak(at)pallas67.nl>. Het blog staat niet achter het inlogscherm. Het is voor iedereen, ook van buiten Pallas, toegankelijk. Plaats dus geen gevoelige informatie.

Ik wil onze webmaster Piet bedanken voor het opzetten van het blog. Hij zal de technische instructies verzorgen.

Ik hoop op een rijke stroom aan informatie!

Namens het bestuur,

Anne Elings