WAK nr. 1 en enquête WAK

Door het gebruik van een oude adressenlijst uit 2019 zijn per ongeluk veel WAKs aan oude leden bezorgd en niet aan nieuwe leden. En als je bent verhuisd, zou je eens kunnen kijken op je oude adres. Voor al dit ongemak excuses van de hoofdredacteur WAK. De digitale versie staat op deze website als je toch graag WAK nr. 1 zo snel mogelijk inkijkt. Verder ligt er altijd een versie in de kantine.

Daarnaast onderzoeken we op dit moment de toekomst van de WAK. In de zomer moeten we een nieuw contract met de drukker sluiten. We weten nog niet wat Tartlétos zal besluiten. Om een beter beeld te krijgen van wat onze leden eigenlijk vinden, vragen we je een enquête in te vullen. Deze is opgesteld via google forms en hier te vinden. We vragen je in de enquête je e-mailadres, maar deze gebruiken we niet om je te benaderen en deze kolom wordt gelijk na verzamelen van de reacties weggegooid. Ik hoop dat veel mensen ons helpen!