Gezocht: Coördinator Belmonte Scholierenloop

Pallas ’67 organiseert al vele jaren een Scholierenloop, sinds 2015 de Belmonte Scholierenloop genoemd. De Scholierenloop vindt plaats op een zaterdagmiddag vanaf 14.30 uur, altijd rond 15 maart, en is voor basisscholieren vanaf groep 3 uit Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Bennekom. Er doen gemiddeld ruim 200 kinderen aan mee.

De Scholierenloop is een belangrijk evenement, niet alleen voor de jonge kinderen die groot plezier hebben, maar ook voor het onder de aandacht brengen van atletiek in het algemeen en Pallas in het bijzonder. De coördinatie van de Scholierenloop is jarenlang in handen geweest van Jan Mars, die dit echter dit jaar (2020) voor het laatst zal doen.

Wij zoeken daarom een opvolger voor Jan Mars. Een groepje opvolgers die de taken verdelen is ook prima. Ouders van jeugdleden, die zelf geen Pallaslid zijn, zijn ook van harte welkom.

De activiteiten van de coördinator Belmonte Scholierenloop zijn:

  • coördineren van de Belmonte Scholierenloop (initiëren, afstemmen, plannen, etc.);
  • contacten onderhouden met Belmonte en de contactouders van de scholen in de regio;
  • activiteiten afstemmen met de Pallas commissies voor wedstrijdorganisatie, PR en website, die uiteraard ondersteuning bieden.

De meeste activiteiten vallen tussen nieuwjaar en de loop zelf rond half maart. De tijdsinvestering is ongeveer een dag, verspreid over een periode van 7 maanden.

Meer informatie bij het bestuur, via voorzitter{at}pallas67.nl.