Ouderavond pupillen

Pallas ’67 wordt “gerund” door vrijwilligers. Wekelijks gaan de kinderen met de trainers aan de slag om wat op te steken van atletiek en niet minder belangrijk om een gezellig uur te trainen. We nodigen de ouders van de pupillen op 18 maart in het clubhuis uit om kennis te maken met de trainers en de club.

We vertellen wat over Pallas ’67 en de trainingsaanpak. We horen graag van jullie hoe de kinderen de trainingen ervaren. Zijn we te streng? Zijn we te mild? Wat vinden de kinderen leuk? Ook wisselen we graag met jullie van gedachten wat jullie van de club mogen verwachten en wat de club van de ouder(s) verwacht. Daarnaast geven we korte uitleg over de zomerwedstrijden: de Athletics Champswedstrijden. Na een kopje koffie gaan we met jullie de baan op om te leren jureren voor deze Athletics Champs stedenwedstrijden.

Wanneer:18 maart van 19.30 tot 21.30 uur

Waar: bij het clubhuis.

Dresscode: sportkleding en een warme jas

Aanmelden voor 18 maart bij: mirjam.pallas67@gmail.com.

 

Woensdag 25 maart, een week later, staat de training in het teken van de Athletics Champs. Alle ouders nodigen we uit om tijdens die training mee te helpen en groepjes te begeleiden. Vooraf aanmelden voor 25 maart is niet nodig.