Opleiding Scheidsrechter start op 15 januari in Wageningen

Wil jij graag doorgroeien bij het jureren van baanatletiekwedstrijden? Dan is de functie van scheidsrechter misschien iets voor jou! De scheidsrechter kan na het volgen van de opleiding aan de slag op basisbaanwedstrijden.

Je kent het wedstrijdreglement en weet hoe het reglement in de praktijk wordt toegepast. Je hebt een sturende rol. Je instrueert het juryteam en zorgt ervoor dat de juryleden de kritische elementen binnen de onderdelen voldoende aandacht geven.

Ben jij lid van een atletiekvereniging in de buurt van Wageningen en wil je deelnemen aan deze opleiding? Mail je naam en lidnummer naar Mandy Nagengast.

Voorwaarden voor deelname:

  • je bent lid van de Atletiekunie
  • je bent minimaal 18 jaar
  • je bent in het bezit van juryaantekening 60 (jurylid algemeen)