ASS-groep heeft dringend nieuwe trainers nodig!

Afgelopen tijd zijn enkele ASS-groeptrainers gestopt vanwege werk of andere trainersactiviteiten. Nu is ook de juniortrainer geblesseerd. De ASS-groep heeft hard nieuwe trainers nodig. Ben jij iemand met ervaring met atletiek _en/of_ heb je ervaring met ASS en zou je het leuk vinden om met een leuke groep jongeren op te trekken waar je echt een band mee op kan bouwen? Kom dan eens praten of kom eens langs voor een kennismaking. De training is iedere donderdag van 17 tot 18 uur. Deze jongeren met ASS zijn echt niet eng. Sterker nog, ze zijn ontzettend leuk.

De ASS-groep is op dit moment klein, circa 8 atleten, de leeftijd van 8 tot 17 jaar. Dat grote verschil in leeftijd maakt dat we meer trainers nodig hebben. Op dit moment zoeken we daarom minimaal 1 volwassen trainer erbij en graag 1 juniortrainer.

Wij denken dat er veel meer behoefte is, maar door de wisselingen in trainers werven we al ruim een jaar geen atleten meer. Met werving verwachten we binnen een jaar weer op 12 tot 15 atleten te kunnen zitten. Dan zijn er minimaal 2 volwassenen en 2 junioren nodig. Dat werkt veel prettiger, omdat dan zowel in de jongere als in de oudere categorie voldoende atleten zijn. Maar dan moeten er eerst weer meer trainers zijn.

Vooralsnog is de enige nog overgebleven trainer hard op zoek naar nieuwe medetrainers! Neem contact op met Arnold Kraakman (a.kraakman at chello.nl).