Uitslagen finale stedenwedstrijd pupillen

Op zaterdag 14 september deden 5 Pallasteams (met 2 Arenauten bij de A2 ) mee aan de finale van de stedenwedstrijd in Veenendaal. Een team meer dan normaal, omdat we net teveel c/mini-pupillen hadden voor een team. Het was prachtig weer en vermoedelijk kwam menig pupil of ouder met een roodverbrand gezicht thuis. Dat prachtige weer en de rustpauze in de zomer zorgde natuurlijk ook voor mooie prestaties.

In het B/C/mini klassement werd eindigden de twee kleine mini/C-teams als 8e en 12e. Het wat oudere B-team eindigde op de 7e plaats. Bij de A’s eindigden de A1 op de 7e plaats en de A2 op de 1e plaats. Dat laatste was trouwens nog best spannend, want het ging maar om 8 punten verschil met nummer 2. Gelukkig had Elise, die een flinke smak had gemaakt bij horden, zich toch nog ingezet om de rest van de onderdelen te doen.

Luca heeft bij vortex het clubrecord van de pupillen A jongens verbroken. Hij wierp 41 m. Korte tijd daarvoor had Detmar nog het bestaande clubrecord geëvenaard (39,5 m), dus het was goed vortexweer.

Uitslag op atletiek.nu

Foto’s via de  fotoalbums