Oproep vrijwilliger Ledenadministratie

Het bestuur is verheugd over de aanmeldingen voor de vacature ledenadministrateur. De bestuursleden gaan samen met Henk hieruit een opvolger zoeken.

Het bestuur doet een dringende oproep aan alle (ouders van) leden van Pallas ’67. We zoeken een vrijwilliger die zich wil inzetten om de ledenadministratie bij te houden, in samenwerking met de penningmeester. De ledenadministratie is een onmisbaar onderdeel van onze vereniging. Henk Altmann, die al ongeveer 35 jaar de ledenadministratie voor Pallas verzorgt, is ernstig ziek. Hij heeft de administratie altijd graag bijgehouden, wilde het ook nog niet overgeven toen hij ziek werd, maar nu wordt het hem toch te zwaar. Hij wil graag zijn opvolger (m/v) inwerken, daarom hopen we dat er snel iemand reageert op deze belangrijke vacature.

Het werk kost hem ongeveer 1-2 uur per week. Je kunt de ledenadministratie bijhouden op de tijden die jou het best uitkomen. Je werkt zelfstandig en je hoeft niet naar vergaderingen. De ledenadministratie bestaat uit het verwerken van aanmeldingen en afmeldingen van leden, bijhouden hoeveel leden er zijn en de namen en adressen aan de WAK-redactie doorgeven. Ook geef je de leden door aan de Atletiekunie en regelt wedstrijdlicenties. Samen met de penningmeester verstuur je de jaarlijkse brieven voor de contributie naar de leden. Het ledenbestand staat in Excel en er zijn enkele programma’s door Henk geschreven om snel data op te halen of toe te voegen. Iemand die handig is met Excel en/of Acces zou hier prima mee kunnen werken.

Heb je belangstelling, laat het dan zo snel mogelijk weten aan iemand van het bestuur of stuur een e-mail naar Lydia de Haer (training@pallas67.nl).