Cursus Elektronische Tijdwaarneming in Wageningen

Pallas ’67 heeft de beschikking over twee camera’s voor elektronische tijdwaarneming. Deze manier van tijd waarnemen is essentieel voor onze en alle andere hardlopende baanatleten (zowel junioren, senioren als masters). We hebben op dit moment maar net genoeg gekwalificeerde bedieners. Om het ook in de toekomst leuk te houden, een dringende oproep voor meer mensen om de ET te gaan bedienen. Dit is een zeer gewaardeerde functie op de atletiekbaan.

De cursus bestaat uit drie workshops van elk 3 uur waarna je in staat bent om de apparatuur op te bouwen en te bedienen. Na het volgen van alle drie de workshops ben je officieel gekwalificeerd met functie Jury-90. Wil je Chef ET worden dan kan dat bij voldoende ET ervaring als Medewerker en na het aanvragen en behalen van de proeve van bekwaamheid (PvB). De minimale leeftijd voor Chef ET is 18 jaar. Meer informatie over deze functie vind je hier.

Het is geen probleem dat jij geen baanatleet bent (integendeel), of zelfs (nog geen) lid van Pallas. De aantekening Jury-60 (de algemene jury-opleiding) is niet noodzakelijk om aan de cursus deel te nemen. Dus atleten, ouders, recreanten, of andere vrijwilligers, meld je aan!

De cursus in Wageningen is op zaterdag 7 en 21 september en 12 oktober, alle dagen vanaf 10 uur.

Voor het opgeven moet je je, als je nog niet lid bent, eerst als jurylid opgeven bij Pallas (zie knop ‘lid worden’). Met het lidmaatschapsnummer kun je je inschrijven bij de jurycursus. De cursus is gratis.