Uitslagen pupillenstedenwedstrijd Aalten

De vier pupillenteams van Pallas ’67, deels samen met Arena Atletiek, zetten zaterdag 25 mei 2019 goede resultaten neer in de stedenwedstrijd in Aalten. De wedstrijd was in de vorm van ‘Athletics Champs’, een mooie vorm van spelenderwijs atletiek leren. Het team met de A-pupillen tweedejaars won de estafette en behaalde van alle A-teams ook de meeste punten over de hele wedstrijd. Het B-team werd van alle jongere teams mooi 4e.

Drie pupillen scoorden uitzonderlijk op het onderdeel ‘meters maken’. Elise rende in 6 minuten met 1475 meter naar een evenaring van het clubrecord bij de meisjes pupillen A. Detmar behaalde met 1625 meter in 6 minuten een clubrecord bij de jongens A. Tys verbeterde op de 4 minuten zijn al eerder gelopen clubrecord bij de B’s tot 1100 meter.

Start van het meters maken bij de A2’s.

Uitslagen

Getagd met