Mannen Masters 27ste van Nederland

12 mei was de 2e Masterscompetitie, een landelijke wedstrijd tussen teams gevuld met oude mensen (35+). Hierbij werd ons mannenteam 27ste van de 57 teams, dus een mooie eindklassering. De vrouwen hadden uiteindelijk op het laatste moment een afzegging, waardoor we veel punten misliepen. Zij eindigden als 38ste van de 45 teams.

Er waren leuke prestaties. Topscorer was Patrick Smit met zijn prestatie op de 800m. Hij kreeg voor zijn tijd van 2:06,33 bijna 800 punten. Jos de Wit (60+) behaalde zelfs een nieuw PR op de 100m (tenminste, .. volgens Atletiek.nu). En ook de rest van de mannen deden het goed.

Ilse van Grevenhof en Yvonne van Hilster behaalden op alle onderdelen een nieuw persoonlijk record. Ilse werd ondanks enig fysiek ongemak nog 1e in de serie op de 800 m (2:52,15). Welmoed Soepboer behaalde op het kogelsslingeren met de 4 kg weer nieuw clubrecord voor de mastersklasse 40+, namelijk 15,33 m. Overigens nog een heel eind van het seniorenrecord (over de 30 m).

Zie hier voor alle uitslagen.

Getagd met ,