4 maart deadline inschrijven Scholierenloop

16 maart is de Belmonte Scholierenloop. 4 maart, de uiterste inschrijfdatum, nadert met rasse schreden. De Scholierenloop is een loop over 850/1050 m, met daarnaast een leuke estafette voor ploegen. De school met de meeste snelle lopers krijgt de wisselbeker voor de Snelste School. Alle deelnemers krijgen bij de finish een mooie medaille. Meedoen is gratis. Schrijf je snel in.

Als voorbereiding op de grote dag organiseren we een openbare looptraining: op zaterdag 9 maart, 9:30 tot 10:45 uur, in het Belmonte Arboretum. De training begint om 9.30 uur bij de ingang (slagboom) van het Belmonte Arboretum aan de Generaal Foulkesweg. Het kost niks, meld je kind wel aan met naam en schoolgroep via pupillen(at)pallas67.nl, uiterlijk op 6 maart. Dan zijn er voldoende trainers aanwezig. Doe dit ook als je normaal ook meetraint.

Ben je nog geen lid van een atletiekvereniging, en wil je nog meer atletiek beleven? Op 18 en 20 maart zijn er open baantrainingen van 16.45-17.45 uur, vanaf het clubhuis bij de blauwe atletiekbaan op de Bongerd. Je kunt in totaal 4x vrijblijvend meetrainen, dus kom vooral eens kijken en meedoen!