AV Pallas ’67

Agenda

zo. 12 mei Competitie Masters
vr. 17 mei 1e Wageningen Track Meeting
za. 18 mei Stedenwedstrijd CD-junioren
di. 21 mei Sportadviesuur
za. 25 mei Stedenwedstrijd pupillen
za. 25 mei CD-juniorencompetitie
za. 15 juni Stedenwedstrijd CD-junioren
di. 18 juni Sportadviesuur
za. 22 juni CD-juniorencompetitie
vr. 5 juli 2e Wageningen Track Meeting

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 500 leden. Dat zijn marathonlopers en sprinters, boslopers en baanlopers, werpers, springers, crossers, pupillen, junioren, senioren en masters, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Kortom, altijd wat van je gading!

Nieuws

 • Inschrijving Wageningen Track Meeting geopend

  Schrijf je snel in voor de Wageningse baanwedstrijd op 17 mei! De onderdelen zijn: 100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 5km, discus, speer, kogel, hoog, ver. De 5 km staat eveneens open voor recreanten (dus atleten zonder wedstrijdlicentie). De wedstrijd is voor junioren B tot en met de masters. C-junioren mogen meedoen bij de onderdelen van

 • Sportadviesuur 21 mei

  Op de derde dinsdag in de maand komt een sportfysiotherapeut van M-visio langs in het clubhuis, waarbij je vrijblijvend en gratis advies kunt vragen voor je blessure. Inschrijven voor het sportadviesuur van dinsdag 21 mei (tussen 19.00 en 20.30 uur) is nu mogelijk.

 • Uitslagen Vuurtorenloop 2019

  Enkele palleten zijn in het weekend van 13 en 14 april op Vlieland geweest. Op zaterdag hagelde het, maar gelukkig hagelde het niet tijdens het hardlopen.

 • Uitslag Enschede Marathon

  Zondag 14 april 2019 deden 5 palleten mee met de marathon in Enschede, en 1 nog aan de 10 km. Carl Jansen werd in 3 uur en een kwartier  4e bij de mannen 60+. Dit was de snelste tijd van de palleten.

 • 1e stedenwedstrijd CD-junioren

  Zaterdag 13 april 2019 was er een koude stedenwedstrijd voor de CD-junioren in Zevenaar. Er waren goede resultaten en ook nog enkele ‘podium’plaatsen: Krijn werd 1e op de meerkamp bij de jongens C2, Filsan 3e bij de meisjes C1.

 • Uitslagen CD-competitie

  Zaterdag 6 april vertrokken ook de junioren CD naar een teamwedstrijd, namelijk de nationale competitie in Oss. Hier volgt de link naar uitslagen van de CD-competitie.

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.
Contact over de website:
webmaster at pallas67.nl
Twitter