AV Pallas ’67

Agenda

za 9 nov Bennekomse Bosloop
za 9 nov Jeugdindoor Utrecht
wo 13 nov Ouderkindtraining pupillen
ma 25 nov Deadline WAK
za 30 nov Horaloop Ede
za 14 dec BVC Wageningen
zo 15 dec Try-out games indoor Apeldoorn
za 21 dec Indoor Utrecht 1
za 4 jan Indoor Utrecht 2
za 11 jan BVC Ede
za 18 jan Indoor Utrecht 3
25/26 jan Nationale CD-indoor Apeldoorn
za 1 feb BVC Rhenen
za 1 feb 12e AV PEC 1910 Indoor Apeldoorn
za 8 feb Februariloop Bennekom
8/9 feb NK indoor masters Apeldoorn
8/9 feb NK indoor meerkamp Apeldoorn
zo 8 mrt Nationale pupillenindoor Apeldoorn

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 500 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

Nieuws - Klik op titel voor hele tekst.

  • Op zaterdag 9 november vond de Bennekomse Bosloop plaats. Het parcours bestaat uit een ronde van 4 km door het Bennekomse bos die 1,2 of 3 keer worden gelopen. Een groot aantal Palleten deed mee aan een van de drie afstanden. Mireille Baart verbeterde het parcoursrecord op de 8 km en voltooide daarmee de trilogie van parcoursrecords bij de Bennekomse Bosloop. De uitslagen staan op uitslagen.nl en zijn via de link te bekijken: Uitslagen

  • Patrick Smit heeft een gevonden tomtom sporthorloge in beheer gekregen tijdens de middagtraining op 7 november, deze was gevonden bij de verspringbak. Is hij van jou, neem contact op.  

  • Vrijdag 1 november was de laatste Bergrace by night. In de uitslagen zijn verschillende Palleten bovenin terug te vinden. Alleen de Bergrace vraagt niet om je vereniging in te vullen, dus helaas geen uitslagen voor Pallas alleen.

  • Op woensdag 13 november is er een speciale training, dan mogen de ouders meetrainen met de pupillen! De training begint gewoon als gewoonlijk om 16.45 uur en eindigt om 17.45 uur.

  • Ruim 70 Palleten renden op zaterdag 26 oktober 2019 met mooi weer de eerste BVC-cross. Deze is alweer een paar jaar in de zandafgraving Kwintelooijen. De eerste keer meedoen, of de eerste keer dit seizoen, voor iedereen was het wennen. Maar met over het algemeen een goed resultaat. Voor Pallas resulteerde dit in vijf gouden, vijf zilveren en drie bronzen plakken. Als er een prijsuitreiking was geweest.. Maar dit is alvast binnen voor het klassement!   Snr Naam Plaats min : sec Punten * Meisjes pupillen C – 980m 79 Faye Antonissen 4 6 :

  • Op zondag 27 oktober deed Mireille Baart namens Pallas ’67 mee met de JUMBO Halve Marathon van Doetinchem. Ze finishte als eerste dame in een tijd van 1:22:04.  

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.
Contact over de website:
webmaster at pallas67.nl
Twitter