AV Pallas ’67

Agenda

vr 18 septemberWageningen Track Meeting

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

PallasBlog     #blogintijdenvancorona
  • Strava is een van de bekendste sportactivitytrackerapps die er bestaat. Je houdt hierin je sportprestaties bij of vergelijkt ze met andere gebruikers. Maar ook kun je onderweg contact maken met andere sporters die ook Strava gebruiken. Je kunt routes delen, elkaar volgen en op elkaars activiteiten reageren. Je kunt je aansluiten bij clubs en zo jouw sportprestaties met anderen vergelijken. Pallas ’67 zit ook bij Strava, dus kom jij ook bij ons?

  • Toegevoegd/aangepast in regels voor pupillen Als je een introducé wilt meenemen, informeer dan vooraf bij Welmoed of dit mogelijk is. We gaan per groep maximaal 2 ‘proefatleten’ toe laten. Een introducé/proefatleet mag 4x mee trainen. Het kan zijn dat er een wachtlijst is en de introducé even moet wachten. Voor de mini- en C-pupillen (geboortejaar 2012 – 2014) is er een wachtlijst tot de zomervakantie. Pupil gebruikt tijdens de training zoveel mogelijk hetzelfde object (bal, oefendiscus, band, etc.) Als er zich herhaaldelijk problemen met een pupil voor doen (tot dusver niet voorgekomen), brengt de trainer

  • Eind mei zullen er weer groene loopshirtjes bij Runnersworld zijn. Helaas is niet alles binnengekomen, dus bel even voor je gaat. De prijs voor de kindershirtjes is 12,99 euro, voor de volwassen maten is het 14,99 euro. Er zijn verder nog steeds singlets en topjes voor het wedstrijdtenue. Deze kosten 24,99 euro.

  • De Atletiekunie heeft op 8 mei een aangepast protocol gepubliceerd dat het beoefenen van hardlopen en atletiek in groepsverband in de openbare ruimte of op atletiekaccommodatie door volwassenen mogelijk maakt, mits er 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden. Op basis van dit protocol en de informatie van de gemeente heeft het bestuur in overleg met de trainers besloten om per 11 mei te starten met trainingen voor alle groepen met volwassenen. Voor het volgen van deze trainingen het volgende protocol van toepassing. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt:

  • Onlangs heeft onze voorzitter het contract getekend met AllUnited voor het gebruik van het AllUnitedsysteem voor onze ledenadministratie en financiële administratie. We zoeken vrijwilligers die meewillen helpen in het testen van het nieuwe systeem en die daarna ook nog betrokken willen blijven om continue kennis binnen de vereniging te borgen en het werk wat te verdelen. Uiteraard is dit een “contactloos” project: iedereen kan vanuit huis meedoen. Meer info en aanmelden Meer informatie hierover staat op de Documenten pagina van onze website: https://www.pallas67.nl/p67/?page_id=17288 (eerst inloggen). Onder het kopje [Leden] [ALV] staat het document Vernieuwing Ledenadministratie Pallas67.pdf. In bijlage

  • Mocht je nog denken, waar doe ik het voor? In de week van 2-8 mei zijn er minimaal 2x handhavers van de gemeente langsgekomen. Zij controleren of we voldoen aan de gemeentelijke voorwaarden voor buitensporten. En daarmee of we voldoen aan het protocol van de Atletiekunie. Het ging goed, alleen de eerste keer bleken er nog te veel ouders bij het fietsenrek van de Bongerd na te praten. Het is enigszins verwarrend, maar er zijn nu drie protocollen: Voor de pupillen; Voor de junioren; Voor volwassenen. Lees ze regelmatig door! Naast deze protocollen zijn er

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter