AV Pallas ’67

Agenda

tot 1 junigeen activiteiten
vr 19 juni2e Track Meeting Wageningen
za 20 juniStedenwedstrijd CD-junioren Doetinchem
za 27 juniStedenwedstrijd pupillen Gendringen
vr 17 juli3e Track Meeting Wageningen

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

PallasBlog #intijdenvancorona

We blijven in ieder geval tot 29 april en waarschijnlijk tot 1 juni of misschien langer dicht. Om de last van de coronacrisis en het lange stilleggen van Pallas ’67 enigszins te ondervangen, starten we het PallasBlog. Druk op de knop (we soppen hem regelmatig schoon)!

Nieuws - Klik op titel voor hele tekst.

  • Sommige hardloopprestaties zijn heel bijzonder en het bijzondere van sommige van deze prestaties is dat je ze nergens meer terugvindt. Prestaties die je niet zult aantreffen in de lijsten met baan- of clubrecords of in de Palmarat, maar die toch wel zó bijzonder zijn dat we ze aan de vergetelheid willen ontrukken. Wie herinnert zich nog één van de eerste Bijzondere prestaties bij Pallas’67 van Kees Meeuwsen: het pieter-ROG-pad van de St Pieter in Maastricht naar Pieterburen in Groningen begin mei 2000, bijna 20 jaar geleden? Om dit soort Bijzondere prestaties van Palleten toch in

  • De Atletiekunie heeft op 24 maart besloten alle teamcompetities van het aankomend atletiekseizoen af te gelasten. Dit besluit geldt voor alle niveaus van de atletiekcompetitie, die vanaf 18 april gepland stonden. Het coronavirus en de gevolgen ervan voor de Nederlandse samenleving hebben een enorme impact op de atletieksport. Accommodaties zijn gesloten en het verenigingsleven ligt stil. Zowel voor de topsporters als voor hen die op andere niveaus als sporter actief zijn, is er geen sprake meer van een normaal trainingsregime en op termijn een verantwoord wedstrijdklimaat. Ook het Nederlands Kampioenschap Atletiek, gepland van 26 tot

  • Veel gestelde vragen over Pallas ’67 en de coronacrisis We hebben als bestuur gemerkt dat er nog veel onduidelijkheden zijn rond de maatregelen vanwege de coronacrisis. We hebben de volgende lijst van veel voorkomende vragen met antwoorden opgesteld. Mocht je meer vragen hebben, stuur ze dan naar het bestuur.

  • De notulen van de ALV van 12 januari zijn te bekijken bij de bestuursdocumenten onder de naam Concept notulen ALV 12 jan 2020 of via de link.

  • De regering verplicht sportevenementen met meer dan 100 deelnemers af te gelasten. Daarom is nu ook de Scholierenloop voor zaterdag 14 maart a.s. definitief afgelast. We hopen dat het evenement in april of mei alsnog kan doorgaan.

  • Met slecht weer deden toch nog verschillende Palleten mee aan de Bergrace op zondag 8 maart. Bij de eerste afstand, de 1,4 km stonden bijna alle deelnemende Palleten op het podium (1: Frida en Detmar, 2: Rik). Gerwin (8) viel helaas dit jaar net buiten de prijzen, maar dat was natuurlijk ook lastig in een categorie tot en met 12 jaar. Nils Reefman werd eerste op de 5 km, Koen Geelen tweede. Sam Rietveld had prijs op de 8 km (4e).

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter