AV Pallas ’67

Agenda

10 dec BVC Wageningen
10 dec SantaRun Bennekom
17 dec Kerstboommeerkamp Utrecht
18 dec Decathlon Try-Out Games
21 dec Bongerd na 16:45 uur gesloten
23 dec Bongerd na 16:00 gesloten
24 dec - 1 jan Bongerd gesloten
2 - 6 jan Bongerd na 16:30 gesloten
7 - 8 jan Bongerd gesloten
7 jan BVC Ede
8 jan Pallas Nieuwjaarsborrel
21-22 jan Nationale CD indoor
30 jan Deadline WAK 1
4 feb BVC Rhenen

Nieuws

 • [] Uitslagen Horaloop

  26 november liepen enkele Palleten de Horaloop.

 • [] BVC op 10 december

  Op zaterdag 10 december organiseren Pallas ’67 en Tartlétos de 50ste editie van de BVC in Wageningen. Inmiddels hebben wij voldoende hulp, maar je kunt altijd de deelnemers komen aanmoedigen. Voor meer info, zie hier.

 • [] Nieuwe kledinglijn Pallas ’67

  We zijn nieuwsgierig naar wat jullie zoeken in eigen clubkleding. Dus kleding met ons eigen logo en kleur. Dit is je kans om dat aan te geven. Met het invullen van deze vragenlijst geef je ons inzicht in waar jouw behoefte ligt en kunnen wij verder aan de slag. Met het invullen van deze vragenlijst ga je geen enkele verplichting aan. Het invullen zal je ongeveer 2 minuten kosten. Namens de kledingcommissie, Celia, Klaske en Mariska    

 • [] Gevonden voorwerpen

  Het clubhuis van Pallas is een fijne plek, maar deze kledingstukken en bidons en dergelijke wensen nu wel degelijk te worden opgehaald. Henny vindt dat ook fijn, en anders gaan ze voor het einde van het jaar naar een nog betere locatie waar ze wel gewaardeerd worden!    

 • [] Nieuwe penningmeester gezocht

  Vóór de ALV in april 2023 wil de huidige penningmeester, Derk Jan van Duren, graag een opvolger inwerken. Hij heeft de afgelopen jaren veel werk verzet en stelt zich niet weer kandidaat. Het zou goed zijn als de potentiële nieuwe kandidaat al in december 2022 meekijkt bij de jaarafsluiting. Er wordt dan intensief samengewerkt met de Ledenadministratie_commissie. Neem contact op met de vrijwillligerscoördinator  <vrijwilligerscoordinator(at)pallas67.nl> of rechtstreeks met de penningmeester <penningmeester(at)pallas67.nl>.   Kijk ook hier voor meer informatie  

 • [] Nieuwe trainingstijden basisgroep en middengroep (laat)

  Vanaf 1 november trainen de basisgroep en middengroep (laat) op dinsdag en donderdag vanaf 20.00 uur. De trainingstijd om 20.30 uur voor de loopgroepen vervalt. Alleen HIIT en Bootcamp beginnen nog op deze tijd op maandag en donderdag. Nog even aandacht voor de veiligheid: om 20 uur trainen er andere groepen. Loop om de baan heen naar het clubhuis, kijk uit bij oversteken. Het veld is in eerste instantie voor de werpers en iedereen die verder gebruik maakt van het veld vraagt toestemming aan de werptrainer. Zie ook de baanregels.

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.