AV Pallas ’67

Agenda

30 mei 3e Onderlinge wedstrijd junioren
5 juni 2e Onderlinge wedstrijd pupillen
3 juli 3e Onderlinge wedstrijd pupillen

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • Het verslag van de ALV (conceptversie) is beschikbaar. Vaststelling gebeurt pas op de ALV in 2022 maar het verslag is nu al in te zien in de “documenten” onder menu “vereniging”.

  • Zaterdag 8 mei  april deden ondanks de vakantie toch nog 31 junioren van Pallas mee met de tweede onderlinge wedstrijd. Ook dit keer waren er weer bijzondere onderdelen als polshoog en Zweedse estafette. In totaal deden er zes teams van Pallas ’67 mee. Hoogtepunt qua puntenbijdrage was de 110m horden van Krijn (MU18) in 15,17 s (831 punten). Verder haalde hij ook op zijn andere onderdelen mooie uitslagen rond of boven de 600 punten. Nils liep lekker door op de 1500 m in 4:16, 13 (688 punten). Carlijn (VU18) scoorde ook op bijna elk onderdeel

  • De website is dit weekend (8/9 mei) verhuisd naar een andere server en provider. Mocht je bij het lezen op de site tegen pagina’s aanlopen die niet goed worden weergegeven, stuur hierover dan a.u.b. een berichtje naar de webmasters, <webmaster(at)pallas67.nl>.

  • Op de digitale ledenvergadering van woensdag 21 april zijn een aantal belangrijke beslissingen genomen. Om te beginnen zijn het financiële jaarverslag van 2020 en de begroting van 2021 goedgekeurd, en is er kennis genomen van de jaarverslagen van de diverse commissies.Verder is het beleidsplan 2021-2025 goedgekeurd en is er besloten om de WAK als papieren uitgave vorm te geven. Dit wil niet zeggen dat er geen digitale communicatie zal zijn; net als nu zal er bijvoorbeeld een nieuwsbrief blijven. Er zal een groepje leden worden gevormd die de plannen samen met Tartlétos verder zal uitwerken.

  • Zaterdag 17 april deden bijna 50 junioren van Pallas mee met een onderlinge wedstrijd. Omdat de wedstrijd tegelijkertijd gold als een virtuele competitiewedstrijd van de Atletiekunie, waren er zeer veel onderdelen. Ook onderdelen die wij zelf misschien niet zo snel zouden doen, zoals 4x 400m estafette en polsstokhoogspringen. En dan zeker niet allemaal op een wedstrijd. In totaal deden er zes teams van Pallas ’67 mee. De deelnemers, en de jury trouwens ook, genoten van het mooie weer. Dat was de week ervoor, bij de jongere jeugd, wel anders. Er waren veel mooie prestaties. Trainster

  • Zaterdag 10 april begonnen 72 pupillen aan de eerste baanwedstrijd van dit jaar. Verdeeld over 4 teams in de categorie A-pupillen en 4 teams in de categorie BCmini. Dit is echt een super opkomst, en de grootste deelname die wij ooit hebben gezien bij onze eigen vereniging. 70% van de pupillen deed dus mee. Voor die pupillen was het wel vreselijk afzien, want het was koud en halverwege de wedstrijd begon het ook nog te regenen. Desondanks sneuvelden er weer veel records en waren er, vermoedelijk na de warme douche, toch tevreden geluiden te horen.

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter