AV Pallas ’67

Agenda

25-29 mei Pallas '67 Ultrameerdaagse
30 mei Deadline WAK 3
6 juni Geen baantraining
12 juni Competitie U20/U18 Wageningen
24 juni Wageningen Track Meeting
30 juni Bongerd dicht
19 aug Wageningen Track Meeting
16 sept Wageningen Track Meeting
14-16 okt Pupillenkamp

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • Woensdag 25 mei startte de Pallas ’67 Ultrameerdaagse. De loop kun je volgen via deze website, de eerste verslagen en foto’s staan hier.

  • Het weekend van 14 en 15 mei was er ook de officiële competitie van de Atletiekunie. Enkele hele en enkele gehavende teams togen naar Wijchen en Enschede.

  • Op zaterdag 14 mei konden de pupillen voor het eerst dit jaar deelnemen aan een stedenwedstrijd. Met heerlijk zonnig weer werden diverse onderdelen van de Athletics Champs uitgevoerd op de atletiekaccommodatie van Ciko ‘66. Voor veel (jonge) pupillen en hun ouders was dit de eerste wedstrijd buiten onze eigen baan. Toch durfden veel ouders het aan om te helpen, heel fijn! Ook waren er heel veel persoonlijke records. Na afloop was er een prijsuitreiking, maar dat was pas bekend toen velen al naar huis waren. De uitslag is ook nog niet helemaal duidelijk, bij de

  • Zaterdag 14 mei heeft trainer Moussa zijn 100ste marathon gelopen. Hij werd hierbij begeleid door heel veel Palleten. Binnenkort meer..

  • Woensdag 11 mei zijn er relatief veel tweedehands singletjes maat 140 naar een nieuwe eigenaar gegaan. Ook andere maten vonden een nieuwe Palleet. Door verschillende donaties (hemdjes, kleingeld) verdiende Pallas zelf ook nog eens zo’n 25 euro. Het was leuk om zo een keer uit te proberen en er is ook wel vraag naar tweedehands kleding. Dus wie gaat dat volgende jaar groots aanpakken?

  • Op woensdag 13 april zijn tijdens de ALV Paulien Adamse en Arjen Schots benoemd tot Erelid van AV Pallas ’67.  Lees verder..

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.