AV Pallas ’67

Agenda

11 jul - 21 aug Geen training pupillen
19 aug Wageningen Track Meeting
15 sept Start 'Begin met hardlopen!'
16 sept Wageningen Track Meeting
26 sept Deadline WAK 5
2 okt Clubdag
14-16 okt Pupillenkamp

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • URGENT— JEUGDTRAINERS GEZOCHT Meerdere pupillentrainers en een juniorentrainer hebben aangegeven eind dit (school)jaar te willen stoppen met training geven. Zonder nieuwe (assistent)trainers kunnen de trainingen niet op de huidige voet doorgaan en zullen er misschien trainingen moeten worden geschrapt. We zijn dus op zoek naar mensen die vanaf september training willen geven. Misschien heb je ervaring met kinderen, maar weet je niet veel van atletiek. Of je hebt zelf ooit aan atletiek gedaan of doet dat nog steeds en wil het wel eens proberen door te geven aan kinderen. Dan willen we je uitnodigen om

  • De AID zal op zaterdag 20 augustus v.a. 13.00 uur beginnen met het opbouwen van marktkramen op onze atletiekbaan. De volgende dag is de sportdag bij het sportcentrum. Het is dan niet mogelijk om individueel te trainen.

  • Op 6 juli hebben de pupillen van Pallas in ieder geval ruim 1000 euro opgehaald voor de bescherming van de tijger. De pupillen liepen rondjes over de baan, daarbij kwamen ze bepaalde tijgerhindernissen tegen. Deze laatste training voor de vakantie was georganiseerd door het regionale WNF.

  • Op 2 juli heeft Mireille Baart deelgenomen aan de Zermatt Marathon in Zwitserland. Zij finishte in een tijd van 3:57:38 als 4e dame en kwam daarmee in aanmerking voor de feestelijke huldiging van de top 5. Lees verder in Stad Wageningen.

  • Met prachtig weer was er op 25 juni een wedstrijd, in Gendringen dit keer. Er waren mooie resultaten. Het jongens-C-estafetteteam werd bijvoorbeeld eerste, met de hulp van Arenaut Loek. Eryn eindigde de meerkamp als eerste van de D1-meisjes.  Elise en Detmar werden in het eindklassement 3e in hun klasse.

  • Vera heeft op zondag 19 juni 2022 als B-pupil meegedaan bij de A-games en dat leverde al heel veel goede plaatsen op. Bij vortex werd ze zelfs 4e met 20,80m. Ook werd ze 4e op de 1000m met 4:08,83. Dat belooft dus wat voor volgend jaar. Op de 1000m werd Celine, die uitkomt voor Pallas, 1e in een tijd van 3:26,81. Dat is een bijzondere prestatie! Uitslagen

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.