AV Pallas ’67

Agenda

vr 18 septemberWageningen Track Meeting

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

COVID19-PallasBlog    COVID19-protocollen

  • In zijn algemeenheid zal gaan gelden: bij het beoefenen van de sport geldt de 1,5 meter regel niet, daarbuiten voor atleten van 18 jaar en ouder wel. En dat kan vrij letterlijk worden genomen. Dus tijdens pauzes e.d. gedurende de training en wedstrijden, vooraf en na afloop moet er afstand worden gehouden. Houd bij het clubhuis, als je 18 jaar of ouder bent, 1,5 meter afstand van anderen. Let hier met name op bij het rondlopen en bij de deuren. Plaatsen van de fietsen • De fietsen mogen achter het hek bij het clubhuis worden

  • De maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus zijn per 1 juli 2020 verder versoepeld. De Atletiekunie heeft daarop de protocollen voor het verantwoord beoefenen van de atletieksport aangepast. Op basis hiervan geldt voor alle volwassen Palleten het volgende protocol bij het volgen van de Pallas ’67-trainingen: Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is. Als iedereen 24 uur geen

  • In samenwerking met Runnersworld Ede stelt het bestuur aan alle (assistent)trainers een t-shirt ter beschikking. Door de felgele kleur en de bedrukking ‘trainer’, is het duidelijk wie de trainer van de groep is. Hierdoor kunnen de trainers nog beter voldoen aan de richtlijnen, ook bij warm weer. De trainers nemen een complimentje graag in ontvangst.

  • Door de versoepeling van de maatregelen aangekondigd door de regering en de gemeente Wageningen, zijn de protocollen voor pupillen en junioren aangepast. De belangrijkste verandering voor iedereen is dat er geen regel meer is over de verplichte Pallaskleding.Voor de junioren geldt dat zij tijdens de training buiten geen 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te houden. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand. Let op: aanmelding voor de training is nog verplicht, evenals aanmelding van proefleden voorafgaande aan de proeftraining. Protocol pupillen Protocol junioren    

  • Strava is een van de bekendste sportactivitytrackerapps die er bestaat. Je houdt hierin je sportprestaties bij of vergelijkt ze met andere gebruikers. Maar ook kun je onderweg contact maken met andere sporters die ook Strava gebruiken. Je kunt routes delen, elkaar volgen en op elkaars activiteiten reageren. Je kunt je aansluiten bij clubs en zo jouw sportprestaties met anderen vergelijken. Pallas ’67 zit ook bij Strava, dus kom jij ook bij ons?

  • Eind mei zullen er weer groene loopshirtjes bij Runnersworld zijn. Helaas is niet alles binnengekomen, dus bel even voor je gaat. De prijs voor de kindershirtjes is 12,99 euro, voor de volwassen maten is het 14,99 euro. Er zijn verder nog steeds singlets en topjes voor het wedstrijdtenue. Deze kosten 24,99 euro.

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter