AV Pallas ’67

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • Pallas ’67 is sinds 2013 verbonden aan de Vriendenloterij (zie ook het logo van de Vriendenloterij op onze Pallaswebsite). Toen vond de 1e belactie naar leden van Pallas plaats. Vanaf 2013 kan de penningmeester van Pallas een flink bedrag bijschrijven op de bankrekening van Pallas. In de eerste jaren was dat rond de 3000 euro per jaar, en nu is dat nog steeds zo’n 1500 euro per jaar. Waarom krijgt Pallas ’67 deze bedragen van de Vriendenloterij? De Vriendenloterij bestemt een deel  van de inleg (de prijs die je betaalt voor een Vriendenloterijlot) voor een

  • De atletiek- en loopsport heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Steeds meer mensen zien het belang van een gezond lichaam in een druk bestaan. Hiervan profiteren atletiekverenigingen en er vormen zich steeds meer trainingsgroepen. Mede daarom heeft Pallas de komende jaren meer (assistent-)looptrainers en (assistent-)baanatletiektrainers nodig. Een tweede reden is, dat er altijd verloop is in het trainersbestand en voor de continuïteit van de groepen het goed is als er nieuwe (assistent-)looptrainers bekend worden met de groepen en klaar staan. De cursus voor assistent-trainer is een laagdrempelige manier om kennis te maken met

  • De trainingen van de junioren worden geregeld via de appgroepen. Onderstaande is wel bekend: In ieder geval is er geen bostraining tot 8 augustus. Maandag 17 augustus begint de training voor de D-junioren weer.

  • Op 20 en 22 juli en vanaf 17 augustus tot en met 26 augustus is er op maandag en woensdag van 16.45-17.45 speciale zomertraining voor pupillen. We verzamelen op de middenstip, en alle groepen beginnen bij elkaar. Zie de appgroep voor het opgeven via LouLou. De zaterdagtraining start 15 augustus weer.

  • Krijn van Hofweegen heeft in het weekend van 18 en 19 juli in Alphen aan den Rijn in zijn eerste tienkamp het clubrecord verbeterd in de categorie onder 18 (5625 punten). Hij haalde in dit weekend verschillende clubrecords en persoonlijke records. Krijn verpulverde het clubrecord op de 110 m horden in 15,57 s. Dit was 0,6 s sneller dan het oude record. Met een sprong van 3,20 meter met de polsstok verbeterde hij ook het 25 jaar oude clubrecord bij de senioren. Dit stond op naam van zijn trainer Remco Kleinrensink. Daarnaast verbeterde hij zichzelf

  • Op vrijdag 10 juli heeft Krijn van Hofweegen in Utrecht, op zijn eerste baanwedstrijd van het jaar, 1,80 m hooggesprongen. Hij verbeterde zijn PR met 9 cm.

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter