AV Pallas ’67

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • Loopgroep Bennekom heeft zich per 1 januari bij Pallas ’67 gevoegd. Het bestuur van Pallas ’67 heet de groep van harte welkom! Loopgroep Bennekom is een gezellige loopgroep met lopers van verschillend niveau, variërend van wedstrijdniveau tot recreant. Door de aansluiting bij Pallas ’67 is de continuïteit voor kwalitatief goede looptrainingen gewaarborgd. Bovendien heeft de groep toegang tot andere trainingen of evenementen binnen Pallas ’67. Ook komt er zo toegang tot de kennis over hardlopen die binnen Pallas ’67 gedeeld wordt. De trainingen voor deze groep zijn op dinsdagavond en op zaterdagmorgen en worden verzorgd

  • Zes deelnemers aan de Virtual Winter Run hebben hun geld aan Pallas gedoneerd. Dit leverde Pallas ’67 53,80 euro op. Bedankt! We hebben twee leden in het klassement herkend. Deed je ook mee? Geef dat dan even door!

  • Het NOC*NSF heeft op 18/12 de regels voor het sporten in tweetallen door volwassenen verder verduidelijkt. De AU heeft op basis daarvan het protocol aangepast. In het kort, volwassenen vanaf achttien jaar mogen buiten met maximaal met twee personen sporten, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit. En: meerdere groepen van maximaal twee personen mogen tegelijk op 1 sportveld tegelijkertijd trainen; ​ de groepjes van twee mogen gedurende de training niet van samenstelling wisselen; groepsinstructie aan meerdere tweetallen in één keer mag niet; om instructie te geven aan een tweetal mag een trainer van tweetal

  • Op maandag 4 januari is de Bongerd nog gesloten. De lichten gaan dus niet aan, daarom gaan de pupillentrainingen niet door. De juniorentraining is momenteel nog niet afgezegd. Tijdens de rest van de lockdown gaan de trainingen van de pupillen en junioren in principe wel gewoon door. Let wel goed op het afstand bewaren tot de trainers. Ook bij de volwassenen gaan nu enkele trainingen wel door. Dit alleen als de training kan voldoen aan de richtlijnen (denk aan: goed op afstand en zelfstandig). De betreffende groepen en groepsleden zijn op de hoogte.

  • De Pallasnieuwjaarsborrel is zondag 3 januari 2021 om 16:00 uur. Alle Palleten worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de virtuele 2021 Pallas ’67 nieuwjaarsborrel. We kunnen helaas niet in het clubhuis bijeenkomen, maar hopen een goed alternatief te kunnen bieden. De borrel zal digitaal plaatsvinden, dus het is aan iedere deelnemer zelf om voor een natje en droogje te zorgen. Maar de rest doen wij.

  • Doe mee met het Buitengewoon Wageningse Crosscircuit! Een serie van drie virtuele loopjes in Wageningen, Ede en Veenendaal, georganiseerd door Wageningse atleten. De raceperiode is van 19 december 2020 t/m 7 februari 2021. Meer info  

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter