AV Pallas ’67

Agenda

27 mrt Deadline WAK 2
1 apr Kwintelooyen Spring Run
2 apr Trainingspakkenwedstrijd Wageningen
2 apr Trainingspakken Athletics Champs Wageningen
15 apr Stedenwedstrijd U14/16 Apeldoorn
19 apr ALV
22 apr Competitie U14/16 Wijchen
22 apr Stedenwedstrijd U8/12 Ede
23 apr Competitiewedstrijd U18/20 Wageningen
30 apr Competitie masters Emmen
3-7 mei Pallas Ultrameerdaagse Groningen
13 mei Stedenwedstrijd U8/12 Wijchen
28 mei Competitie U18/20 Hoogeveen
31 mei Nationale A-games Soest

Nieuws

 • [] Geef je nog op voor de Pallas ’67 Ultrameerdaagse 2023

  De Pallas ’67 Ultra Meerdaagse is van 3 t/m 7 mei 2023 en vindt in 2023 plaats vanuit de stad Groningen. De te lopen dagafstand varieert van 50 tot 60 km met alleen op dag 3 een uitschieter van 67 km. Het wordt weer minstens even gezellig als de meerdaagse in mei 2022. Belangrijk is dat iedereen die meedoet en de 5 dagen uitloopt een winnaar is. De looptijden worden wel geregistreerd, maar er komt op het eind geen podium voor de snelste loper. Het organiserend comité bestaat uit Jos Stuyt, Moussa Kallo, Jan Breembroek, Lút van der Molen en Nico Swart. Kosten Kosten voor deelname 5 dagen, inclusief overnachting in hotel en ontbijt en avondeten: €500,-. Kosten voor deelname 1 dag (zonder overnachting en logies): 35 euro voor de 1e dag, elke dag meer kost 15 euro extra. Lopers ontvangen een T-shirt en medaille. Aanmelden Heb je interesse om mee te lopen? Meld je dan aan met dit formulier. En stuur het op naar dit adres  . Inschrijven voor 1 of meerdere dagen, of voor de 5-daagse, kan nog tot 01-05-2023.  

 • [] ClubApp

  Sinds kort kunnen de leden van AV Pallas ’67 gebruik maken van de app die ons wordt aangeboden door AllUnited, de leverancier van het systeem voor onze ledenadministratie. De ClubApp geeft (automatisch) een overzicht van de nieuwberichten op onze website, die van de Atletiekunie en ook in Social Media kanalen van Pallas ’67. Het is geen vervanging van onze website, maakt het wel toegankelijker. Meer informatie over de installatie vind je hieronder.      

 • [] Kom je helpen bij onze baanwedstrijden?

  Het nieuwe baanseizoen begint in Wageningen op 2 april met de onderlinge trainingspakkenwedstrijd. Maar de WOC organiseert (samen met Tartlétos) nog meer baanwedstrijden dit jaar. Je kunt je alvast aanmelden voor begeleiding van de pupillen, het jureren, de materialenploeg of ander vrijwilligerswerk bij een of meerdere van deze evenementen. Dit kan via deze googleforms. Als je het nog niet zeker weet: vul dan misschien in en de WOC benadert je 2-3 weken voor de wedstrijd. Graag vragen we je speciale aandacht voor de EHBO-ers die verplicht op elke wedstrijd aanwezig moet zijn. De vereniging die dit jarenlang voor ons heeft gedaan, heeft aangegeven die niet meer te doen. Daarom moeten we hard op zoek naar andere mogelijkheden. Kun jij hier aan bijdragen? Geef je dan ook op via deze googleforms.  

 • [] Beginnen met Triathlon?

  Omdat het goed is je breed te ontwikkelen, heeft een van onze jeugdtrainers contact gehad met de zwemvereniging in Renkum. Voor jongeren is het belangrijk dat ze meerdere sporten beoefenen, zodat ze breed worden opgeleid en daarmee nu en ook later blessures voorkomen. Zwemvereniging RZC heeft sinds een aantal jaar een bloeiende en enthousiaste triatlon-afdeling. Zij organiseren nu Start2Tri jeugdtriatlon, een cursus van 2 maanden, deels in de zomervakantie. Houd er wel rekening mee dat je niet alle trainingen op zaterdag mee kunt doen vanwege atletiekwedstrijden.

 • [] Mireille Baart 1e vrouw op de 20 van Alphen

  Mireille Baart heeft zondag 12 maart de openingswegwedstrijd van dit seizoen gewonnen. Ze werd overal 11e met een bruto tijd van 01:17:34. Hiermee was ze eveneens de eerste vrouw.

 • [] Uitslagen Nationale Pupillenindoor Apeldoorn

  Zondag 12 maart deden er 4 pupillen mee aan de Nationale pupillenindoor in Apeldoorn. De 4 atleten, Thomas, Lute, Vera en Berend, haalden op deze mooie locatie een flink aantal PR’s.

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.