AV Pallas ’67

Agenda

8 okt Clubdag
23/25 okt Geen pupillentraining
28 okt BVC Veenendaal
30 okt Open training Sam Moves
1 nov Open training Sam Moves
24-26 nov Pupillenkamp
28 nov Deadline WAK 6
9 dec BVC Wageningen
2-4 feb Juniorenkamp

Nieuws

 • [] Nieuwe WAK

  Lees de nieuwe WAK digitaal! Je kunt hem hier vinden, in het WAK-archief. Wil je hem ook in je digitale brievenbus, mail dan de ledenadministratie, om je abonnement om te zetten.

 • [] Jij kunt ook assistent-trainer worden!

  In het najaar van 2023 en voorjaar van 2024 vindt bij ons in Wageningen weer de opleiding ABAT (assistent Baan Atletiek Trainer) en ALT (assistent Loop Trainer) weer plaats. Dit is een niveau 2 opleiding van de Atletiekunie, en een opstap om later de opleiding tot zelfstandig trainer niveau 3 te gaan doen. De opleiding wordt verzorgd door 2 gediplomeerde trainers van Pallas per opleiding (Janine Holshuisen en Nienke Brouwer voor ABAT, Mariska de Haan en Jos Stuyt voor ALT), en vindt plaats in ons eigen clubhuis. De opleiding bestaat uit een heel goede e-learning met opdrachten, video’s en afbeeldingen. Daarnaast 5 bijeenkomsten van 2,5 uur in het clubhuis, grofweg 30 minuten theorie en 1,5 uur praktijk (het uitvoeren van praktische opdrachten, vaak al van te voren door de cursist voorbereid). Hier vind je meer info van de Atletiekunie.   De data voor de opleidingen ABAT en ALT zijn: 28-10-2023 (ABAT/ALT gecombineerd) 11-11-2023 (ALT) 18-11-2023 (ABAT/ALT gecombineerd) 02-12-2023 (ABAT) 09-12-2023 (ALT) 16-12-2023 (ABAT) 13-01-2024 (ALT) De laatste bijeenkomst ABAT wordt later geprogrammeerd.   De bijeenkomsten zijn van 13.30u – 16.30u. Plaats: Pallas Plaza, en de atletiekbaan   Iedereen ontvangt een certificaat van de Atletiekunie mits je de bijeenkomsten bijwoont, voldoende participeert en de SKILLS eindtest met goed gevolg afrondt. De ervaring heeft geleerd dat de bijeenkomsten heel leerzaam en motiverend zijn, maar bovenal ook heel gezellig! Geef je nu op bij Jos Stuyt.

 • [] Inschrijving pupillenkamp geopend

  24-26 november 2023 vindt er weer een Pupillenkamp plaats in Otterlo. Dit is een weekend waarin de pupillen vanaf geboortejaar 2016 mee mogen om te trainen, veel spellen te doen en veel plezier te beleven.

 • [] Loopjes in de buurt

  Het weg- en crossseizoen begint bijna: Natuurlijk is daar de BVC, waar je je vanaf eind september voor kunt inschrijven. Op 13 oktober is er de Veenendaalse Stadsloop, oftewel Veenendaal City Run, met 1 km voor kinderen onder de 12. Voor de anderen 2,5 en 5 km. 14 oktober is er nog een loopje in Veenendaal, namelijk de Prattenburg Run, met 5 en 10 km en een 15-kmtrail. Tartlétos organiseert 4 november de Life Science Run met een kidsrun, 5 en 10 km. 18 november is er de KLM urban trail in Arnhem waar je door gebouwen heen mag rennen. Op 25 november is er de Horaloop waar altijd veel Palleten aan meedoen. Met jeugdlopen met verschillende afstanden, 5 en 10 km en 10 Em.

 • [] Inschrijving Clubdag geopend

  Zondag 8 oktober 2023 is onze jaarlijkse Clubdag op een hopelijk gerenoveerde baan. We maken er een gezellige atletiekdag van met de hele dag gratis drinken voor iedereen en een gezonde snack. Er komt weer een grote tent voor het clubhuis van Pallas ’67 waar we overdag kunnen verzamelen en ’s avonds gaan eten. De Clubdag is bedoeld voor alle leden van Pallas. Ook ouders van pupillen en junioren zijn welkom en kunnen meedoen.

 • [] Janneke rent tegen kanker

  8 oktober loopt Janneke Elderson, de oudst lopende dame van Pallas, de Halve Marathon van Eindhoven. Hiermee haalt ze geld op voor KWF. Want onderzoek naar kanker is helaas nog steeds broodnodig. Wil je Janneke sponsoren, klik dan hier. Als het lukt om hem uit te lopen, dan is er een nieuw clubrecord in V70.    

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.