AV Pallas ’67

Agenda

24 juni Wageningen Track Meeting
30 juni Bongerd dicht
25 juli Deadline WAK 4
19 aug Wageningen Track Meeting
16 sept Wageningen Track Meeting
14-16 okt Pupillenkamp

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • Met prachtig weer was er op 25 juni een wedstrijd, in Gendringen dit keer. Er waren mooie resultaten. Het jongens-C-estafetteteam werd bijvoorbeeld eerste, met de hulp van Arenaut Loek. Eryn eindigde de meerkamp als eerste van de D1-meisjes.  Elise en Detmar werden in het eindklassement 3e in hun klasse.

  • Vera heeft op zondag 19 juni 2022 als B-pupil meegedaan bij de A-games en dat leverde al heel veel goede plaatsen op. Bij vortex werd ze zelfs 4e met 20,80m. Ook werd ze 4e op de 1000m met 4:08,83. Dat belooft dus wat voor volgend jaar. Op de 1000m werd Celine, die uitkomt voor Pallas, 1e in een tijd van 3:26,81. Dat is een bijzondere prestatie!   Uitslagen

  • Op de tweede competitiewedstrijd, 19 juni 2022 in Ede, werden het vrouwenteam tweede van de wedstrijd. Met Zweedse estafette erbij waren ze eerste, maar dit resultaat werd geschrapt, omdat in een andere poule deze vanwege noodweer niet gelopen kon worden. Deze nieuwe uitslag leidt samen met de uitslag van de vorige keer tot een 8e plaats op de landelijke ranglijst. Ze mogen dus naar de finale in september! De uitslagen, ook van de mannen, staan hier. Patrick Smit liep onder andere naar de 3e plaats op de 800m, zowel in tijd als in punten.

  • Zaterdag 18 juni 2022 vielen de mussen van de daken en vond in Wijchen de 2e stedenwedstrijd van de pupillen plaats. Het was weer een leuke athletics champswedstrijd, met een gevarieerde meerkamp. Ondanks de hitte was het goed te doen, omdat de baan hier ook een grote schaduwhoek had. Ook had de organisatie een extra pauze ingelast en gaven ze na afloop ijsjes weg.   Uitslagen  

  • Quinten en Noortje liepen vrijdagavond 17 juni 2022 beide een 800m op het NK in Amsterdam. Zij eindigden respectievelijk als 20ste en 26ste.

  • Op 11 juni was er een competitie voor de U16/U14 in Oss. Het liep een beetje uit daar vanwege haperende ET, maar verder werd er goed gepresteerd. Marlijn werd 2e bij discus, Eryn 2e bij verspringen en 3e op de 60m horden. De U16 meisjes werden met een enigszins compleet team (zonder sprinters) 9e op deze wedstrijd, en de jongere meisjes werden 5e. Bij de jongens waren de teams niet compleet.   Op 12 juni waren de U20/U18 aan de beurt. De mannen werden 6e op de wedstrijd, de vrouwen 12e. Krijn werd 1e op

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.