AV Pallas ’67

Agenda

19-28 feb Open trainingen baanatletiek volwassenen
2 mrt Cursus ET
3 mrt Nationale pupillenindoor Apeldoorn
9 mrt Hemmense Boscross
16 mrt Belmonte Scholierenloop
18-27 mrt Open trainingen pupillen
19 mrt Sportadviesuur
22-24 mrt Juniorenkamp
23 mrt Dag van de atletiek
25 mrt WAK deadline
6 apr CD-juniorencompetitie
7 apr masterscompetitie

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 500 leden. Dat zijn marathonlopers en sprinters, boslopers en baanlopers, werpers, springers, crossers, pupillen, junioren, senioren en masters, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Kortom, altijd wat van je gading!

Nieuws

 • Uitslag Achterhoek Atletiek Indoor Instuif

  4 jongens D-junioren van Pallas deden op 17 februari 2019 mee aan de Achterhoek Atletiek Indoor Instuif.  Ze vonden het erg leuk en Thomas en Rens zijn gezamenlijk 3e geworden bij de meerkamp.   Uitslag

 • Uitslagen Februariloop 2019

  Het was misschien niet koud, maar het waaide wel heel hard. Desondanks veel goede resultaten voor de Palleten bij de Februariloop van 9 februari 2019.

 • Data en aanpak stedenwedstrijden pupillen

  Pallas doet bij de stedenwedstrijden van de pupillen nu al een paar jaar mee bij het mooie concept Athletics Champs. Pupillen krijgen op deze manier op de wedstrijddag in korte tijd veel onderdelen te doen, met veel pogingen en dit alles op een speelse, maar opbouwende manier. Deze wedstrijden voer je uit in een ploeg,

 • Data stedenwedstrijden CD-junioren

  Bij Pallas ’67 doen de junioren met teams aan de stedenwedstrijden en de atletiekuniecompetitie mee. De data van de stedenwedstrijden zijn inmiddels ook bekend. De locatie nog niet.

 • Spartathlon

  Dit is een nieuw artikel naar aanleiding van een interview van Jos Stuyt met Nitish Zuidema, lid van het Sri Chinmoy marathon team Amsterdam en ultraloper. Het eerste artikel verscheen in 2018 in de WAK en beschreef de activiteiten van het Sri Chinmoy marathon team en gaf een heel globaal overzicht van ultralopen in Nederland.

 • Eindklassement BVC-circuit: 17 bekers voor Palleten

  Zaterdag 2 februari 2019 was de laatste wedstrijd van het BVC-circuit. Het parcours was gelukkig niet meer besneeuwd, maar het was in de regen en natte sneeuw wel weer behoorlijk koud. Was in de voorbeschouwing een minimum van 9 bekers geschat (en per ongeluk iemand gemist), kwamen ‘we’ er wel terug met 17! In het

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.
Contact over de website:
webmaster at pallas67.nl
Twitter