AV Pallas ’67

Agenda

20 april Stedenwedstrijd U12-U8
21 april Competitie senioren
24 april ALV
27 april Doe-markt Koningsdag
28 april Competitie U20/U18
29 april - 1 mei Geen pupillentraining
4 mei Bevrijdingsvuurestafette
9 mei Geen training
8-12 mei Ultrameerdaagse
11 mei Stedenwedstrijd U16/U14
12 mei Competitie masters
14 mei Baan afgesloten
18 mei Competitie U16/U14
25 mei Stedenwedstrijd U8-U12

Nieuws

 • [] Algemene ledenvergadering 24 april 2024

  De agenda en andere stukken voor de algemene ledenvergadering van woensdag 24 april 2024 zijn beschikbaar op de besloten webpagina ‘Documenten’ onder de menukeuze ‘Voor leden’.

 • [] Clubkleding passen tot en met 4 april!

  Het wedstrijdseizoen komt er weer aan. Het bestuur grijpt de aan om onze clubkleding, verkrijgbaar bij Runnersworld Ede, in het zonnetje te zetten. Tot donderdag 4 april is de clubkleding in vrijwel alle maten (jeugd en volwassen) in pas-sets in ons clubhuis beschikbaar. Je kunt de kleding direct bestellen bij Runnersworld via de beschikbare de intekenlijsten. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om de clubkleding in de winkel bij Runnersworld in Ede te passen en bestellen. Nieuw in het assortiment is de hoodie. Het is hetzelfde ‘electric green’ van de lustrumtruien 6 jaar geleden. Het bestuur biedt de hoodie aan alle leden aan met een eenmalige introductiekorting van € 10 per hoodie. De hoodie kost nu € 25. Het is een mannenmodel van maat S-XXL. Voor de jongere jeugd zijn er de maten XS-XL (leeftijd 4/5 tot en met 12/13). In tegenstelling tot eerder bericht: er komt een groot Pallaslogo op de achterkant en een klein logo van Pallas en onze sponsor op de voorkant (vergelijkbaar met softshell of shirt). Het groene trainingsshirt wordt uiteindelijk vervangen voor een felgroen, dunner hardloopshirt, waarbij je kunt kiezen uit een vrouwen- en mannenmodel (maat XS-XL voor vrouwen, maat XS-XXL voor mannen). Deze is te koop voor € 16,99. Voor de jongere jeugd is deze variant nog niet beschikbaar. Het groene trainingsshirt is nog in de jeugdmaten M-L te koop voor € 12,99. Voor de volwassenen zijn deze ook nog in alle (mannen)maten aanwezig voor € 14,99. Het witgroene wedstrijdhemdje kost € 24,99. Voor mannen in de maat S-XXL, vrouwen XS-XL, en jeugd in 128-164. Er is ook een wedstrijdtopje verkrijgbaar voor 27,50. Tot slot hebben we ook nog de softshell. Verkrijgbaar in mannen (S-XL), vrouwen (XS-L) en (jongere) jeugdmaten (S-L). De softshell kost € 59,99.     voorbeeld kleuren lustrumtrui en softshell

 • [] Trainers op Dag van de atletiek

  Op zaterdag 23 maart waren veel trainers aanwezig op de Dag van de Atletiek op Papendal. Na het presenteren van het EK indoor 2025 met het motto ‘Moving people’, een praatje over groeimindset (je atleten (allemaal) hebben recht op jouw geloof dat ze zichzelf kunnen verbeteren als ze eraan werken), ging ieder naar 3 workshops over een zelf uitgekozen onderwerp. Weer veel geleerd.  

 • [] Opening baanseizoen

  Zaterdag 23 maart was de eerste wedstrijd van het baanseizoen in Veenendaal. 10 Palleten deden hier aan mee en trotseerden de maartse buien. Hopelijk vanaf nu alleen weer mooi weer! Een mooi startpunt om vanuit verder te werken. uitslagen

 • [] Wie wil meehelpen om lopers uit heel Nederland te ontvangen in Wageningen?

  Ook dit jaar zal op zaterdag 4 mei ’s avonds het bevrijdingsvuur vanuit Wageningen verspreid worden over heel Nederland. Meer dan 100 loopgroepen zullen het bevrijdingsvuur ontvangen en in estafette naar hun woonplaats brengen, zodat het daar op 5 mei kan branden. Pallas ’67 verzorgt al jaren de logistieke ondersteuning van deze avond, als ontvangende atletiekvereniging. Maar dat kan natuurlijk alleen met jullie hulp. Dit jaar is de route in de stad veranderd. De lopers lopen in omgekeerde richting. Ze stellen zich op in de Bergstraat en lopen dan via het 5 mei plein in de richting van de Generaal Foulkesweg. De lopers verzamelen daarvoor bij het hoofdpodium op Duivendaal en worden daarna opgesteld op de Bergstraat. Net als andere jaren zoeken we vrijwilligers voor de ontvangst van de ruim 1500 lopers bij het hoofdpodium (registratie ter plekke, parkeerwacht, uitdelen van groepsborden, op volgorde plaatsen van de groepen). Zouden jullie willen komen helpen? Met de feedback van afgelopen jaar is het draaiboek aangepast om de avond nog beter te laten verlopen. We verwachten weer een mooi evenement met loopgroepen uit heel Nederland en horen graag of jullie die avond mee willen helpen! Stuur een mail naar bevrijdingsvuur@pallas67.nl. Of spreek Floren, Bart of Jacobijn aan op een training.

 • [] Belijning baan (!)

  Op 19 maart is de aannemer begonnen met het belijnen van de baan. Dit betekent dat de baan niet betreden mag worden. Loop dus buitenom naar het clubhuis. NIET diagonaal oversteken. De verwachting is dat de werkzaamheden 21 maart worden afgerond.  

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.