AV Pallas ’67

Agenda

wo. 26 juni Ouderkindtraining pupillen
za. 29 juni Dijkrunners loopdag Dodewaard
vr. 5 juli 2e Wageningen Track Meeting
za. 13 juli Zomerwedstrijd Veenendaal (alle cat.)
ma. 29 juli Deadline WAK
za. 17 aug. Amerongse Berg Trail
wo. 28 aug. Rozendaalse Veldtrail
za. 14 sept. Finale stedenwedstrijd pupillen
vr. 20 sept. 3e Wageningen Track Meeting
za. 21 sept. Finale CD-stedenwedstrijd

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 500 leden. Dat zijn marathonlopers en sprinters, boslopers en baanlopers, werpers, springers, crossers, pupillen, junioren, senioren en masters, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Kortom, altijd wat van je gading!

Nieuws

 • Veluweloop

  Op zaterdag 12 oktober vindt de natuurlijkste estafette van Nederland weer plaats: de Veluweloop. De race gaat in 12 etappes over de Veluwe, met afstanden tussen de 4 en 11 km, en start en finish in Wageningen. De organisatie heeft de mooiste bos- en heidepaadjes in de omgeving uitgekozen. Samengevat is de Veluweloop een sportief

 • Niet op ‘t gras

  Komende 4-8 weken zal het grasveld weer niet toegankelijk zijn vanwege het inzaaien. De beheerder probeert de grasmat om te vormen met een meer droogtebestendig ras, vandaar dat het enige tijd kost.

 • Uitslagen CD- en B-competitie

  In het weekend van 22 en 23 juni 2019 deden de junioren van Pallas mee bij de competitiewedstrijden. De teams eindigden niet op het podium, vaak doordat de teams niet compleet waren. Maar de aanwezige junioren behaalden mooie persoonlijke records en een enkeling zelfs een clubrecord. Zaterdag was de eer aan de C- en D-teams

 • Ouderkindtraining 26 juni

  Op woensdag 26 juni 2019 mogen (moeten?) de ouders meetrainen met hun kinderen bij de pupillentraining. Een mooie kans om het nu eens zelf te beleven! Kom dus ook. De trainingen beginnen op de normale startplaatsen.

 • Prestaties bij de 3e pupillenstedenwedstrijd

  Zaterdag 15 juni 2019 reisden de 4 pupillenteams weer af, dit keer naar Deventer. Het weer was onverwacht toch goed en de prestaties daarom ook weer prima. Het A2-team van Arena en Pallas werd weer eerste van alle A-teams, wat voor Pallas best bijzonder is.

 • Luca 4e bij A-games

  Zondag 26 mei 2019 heeft Luca (A1) bij de A-games met een worp van 37,27 meter de 4e plaats behaald bij vortex op de A-games. De bijzondere afstand gaf nogal aanleiding tot verwarring. Was het nu 37 of 27 meter, Luca begreep het niet? Gelukkig was het het eerste, maar toen kwam natuurlijk de teleurstelling

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.
Contact over de website:
webmaster at pallas67.nl
Twitter