AV Pallas ’67

Agenda

24-26 nov Pupillenkamp
28 nov Deadline WAK 6
9 dec BVC Wageningen
9 dec Santarun Bennekom
25 dec - 5 jan Geen U12/U8-baantraining
7 jan Nieuwjaarsreceptie
2-4 feb Juniorenkamp
8-12 mei Ultrameerdaagse

Nieuws

 • [] Wil je meehelpen met de BVC?

  Op zaterdag 9 december organiseren Pallas en Tartlétos de Wageningse editie van de BVC. Daarvoor zijn weer heel wat vrijwilligers nodig. De wedstrijd begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 13:30 uur. Als je wilt helpen kun je je hier opgeven. Wij zorgen uiteraard voor koffie/thee en wat te eten.

 • [] Uitslag BVC 2023

  Op 28 oktober werd het crossseizoen voor onze regio geopend in Kwintelooijen. VAV organiseerde daar de eerste BVC. Het was een behoorlijk glad parcours en diegenen met spikes of trailschoenen waren in het voordeel. Hieronder de uitslag van de mensen die zich als Palleet hebben ingeschreven.

 • [] Leden voor Soccie gezocht

  De (twee) leden van de sociale activiteiten commissie, Christy en Jacobijn, gaan er mee stoppen. Na diverse jaren van activiteiten organiseren en ondersteunen willen ze graag worden opgevolgd! De belangrijkste taken zijn het organiseren van de nieuwjaarsborrel (samen met het bestuur), de verjaardag, de zomerBBQ (of iets dergelijks) en de clubdag (samen met de WOC). Verder worden ze soms ingeschakeld bij andere activiteiten. En natuurlijk kan de commissie ook zelf activiteiten verzinnen. Ad hoc worden er altijd extra mensen ingeschakeld om te helpen, maar er zijn toch minimaal twee mensen nodig voor de coördinatie. Wie nemen deze taak over? Graag contact opnemen met de  vrijwilligerscoördinator.  

 • [] Pagina wedstrijden junioren geactualiseerd

  De pagina met de wedstrijden voor de junioren (baanatletiek) is geactualiseerd met de competitiedata 2024 en een nieuwe lijst wedstrijden in de buurt.

 • [] Helpen of meedoen met atletiek in Omnisport

  De redactie kreeg de vrijwilligersmail van de indoor Apeldoorn binnen. Op 17 december 2023 opent officieel het indoorseizoen in Omnisport (Apeldoorn) met de Try out Games. Anders dan voorgaande jaren is op 24 en 25 februari 2024 de Nationale U16 & U14 (CD) indoor ipv in januari. Tot slot is op 3 maart 2024 de Nationale Pupillen indoor. De organisatie verwacht ook dit jaar weer enorm veel atleten blij te kunnen maken met prachtige wedstrijden, voor elke leeftijdscategorie.   NB1, als de inschrijving is geopend, dan is het, zeker bij de try-out games, binnen een paar uur vol. NB2: PEC Zwolle organiseert voor U18 en ouder ook een indoor in Omnisport op 27 januari. NB3: De NK’s kun je hier vinden.   Meld je aan als vrijwilliger! De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot medewerker kassa/toegang, van pupillenbegeleider tot medewerker callroom en van medewerker catering tot medewerker materiaalploeg. Kortom: voor iedereen is er een passende rol om deze wedstrijden gezamenlijk tot een groot succes te maken. Kennis van de atletiek is niet persé vereist. Het zijn erg gezellige dagen met alle vrijwilligers en atleten in het Omnisport. Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Verder krijg je uitgebreide informatie over de taken die bij jouw functie horen, zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen. Opgeven als vrijwilliger? Ga naar: https://forms.gle/SpVt8Khcea4QyByCA. Wil je bij de aanmelding duidelijk aangeven voor welke dag(delen) je je aanmeldt en of je een voorkeur hebt voor een functie? Heb je nog vragen? Mail dan naar: info@indoorapeldoorn.nl .

 • [] Nieuw clubrecord Halve Marathon V70, gerend tegen kanker.

  Op 8 oktober liep Janneke Elderson, inmiddels 72 jaar, de Halve Marathon in Eindhoven, in 2:26. Weliswaar 24 minuten langzamer dan de 2:02 die in 2016 een clubrecord in V65 opleverde, maar gezien de tegenslag afgelopen anderhalf jaar ver boven verwachting! Ze is er trots op. Ook de opbrengst voor haar sponsorloop Ren Tegen Kanker was boven verwachting. Janneke wil de vele Palleten die daaraan bijdroegen hartelijk bedanken! Mocht je nog willen bijdragen, de actiepagina blijft nog tot 5 november actief. https://acties.kwf.nl/fundraisers/jannekeelderson

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.