AV Pallas ’67

Agenda

ma 28 sepALV
zo 4 oktClubdag pupillen
5/7 oktDoorschuiven pupillen en junioren
5/7 oktSAM Sportief - Proef atletiek #1
za 10 oktVeluweloop
12/15 oktClubweek
za 17 oktPupillen(kamp)dag
za 24 oktLife Science Run
26/28 oktSAM Sportief - Proef atletiek #2
za 31 oktBVC Veenendaal
za 12 decBVC Wageningen

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • Op 28 september werden er door het kabinet weer strengere maatregelen tegen corona afgekondigd. In eerste instantie voor 3 weken, en laten we hopen dat het daarbij blijft. Het goede nieuws is dat we mogen blijven sporten, waarbij nog steeds geldt dat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden als dat kan. Als we niet sporten moet deze afstand zeker worden aangehouden. Er zijn drie belangrijke nieuwe regels: Sportkantines zijn gesloten, het maximaal aantal personen binnen 30 (op 1,5 meter afstand, dus bereikt Pallas dit aantal niet), en geen toeschouwers bij wedstrijden. Dit betekent voor

  • Vanwege de nieuwe maatregelen, zijn alleen ouders bij de baan toegestaan die een taak hebben. We zoeken nog een EHBO’er en verschillende fotografen.

  • Marlijn (meisjes pupillen A) deed 19 september mee met een athletics champswedstrijd in het FBK-stadion in Hengelo. Door Corona was dit haar eerste wedstrijd van het seizoen. En meteen een heel succesvolle. Bij polsstokverspringen evenaarde ze met een sprong van 4,15 m het clubrecord. En met vortex verbeterde ze haar eigen oude clubrecord naar een afstand van 25,50. Gefeliciteerd!

  • De inschrijving voor het BVC-circuit 2020-2021 is geopend. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal startplekken per categorie beperkt. Dus wacht niet te lang met inschrijven! Je kunt je dit keer alleen inschrijven voor het hele circuit. Het is niet mogelijk om alleen voor een enkele cross in te schrijven. De inschrijving sluit 16 oktober om 20.30 of wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt per categorie.

  • Kinderen trainen erin, trainers bivakkeren erin, en hardlopers blijven warm na hun training. Zo fijn is die Pallassoftshell. Er is nu weer een ronde om de softshell te bestellen. Let op: voor deze keer kost hij nog 49,95 euro, hierna zal hij 10 euro duurder zijn! In de winkel in Ede zijn alle pasmodellen aanwezig, maar vraag vooral ook even rond bij de atleten die er al een hebben. Bestellen kan hier. De deadline voor het bestellen is 9 oktober 2020. Meer info bij Welmoed.

  • Vrijdag 18 september was de eerste en enige atletiekwedstrijd voor volwassenen en jeugd op onze baan dit jaar. Het was een aparte ervaring, en dan kwam Dafne Schippers ook nog langs. In ieder geval een bedankje voor de vele vrijwilligers die het evenement mogelijk maakten!

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter