AV Pallas ’67

AV Pallas '67

Lopen, werpen, springen, samen sporten in weer en wind. Wij zijn atletiekvereniging Pallas '67 in Wageningen! Pallas '67 is een gezellige atletiekvereniging met ongeveer 450 leden van bijna alle leeftijden. Dat zijn marathonlopers, sprinters, boslopers, baanlopers, meerkampers, werpers, springers, bootcampers, hiit-ers en trimmers. Dus: altijd wat van je gading!

  • De trainingen van de junioren worden geregeld via de appgroepen. Onderstaande is wel bekend: In ieder geval is er geen bostraining tot 8 augustus. Maandag 17 augustus begint de training voor de D-junioren weer.

  • Op 20 en 22 juli en vanaf 17 augustus tot en met 26 augustus is er op maandag en woensdag van 16.45-17.45 speciale zomertraining voor pupillen. We verzamelen op de middenstip, en alle groepen beginnen bij elkaar. Zie de appgroep voor het opgeven via LouLou. De zaterdagtraining start 15 augustus weer.

  • Krijn van Hofweegen heeft in het weekend van 18 en 19 juli in Alphen aan den Rijn in zijn eerste tienkamp het clubrecord verbeterd in de categorie onder 18 (5625 punten). Hij haalde in dit weekend verschillende clubrecords en persoonlijke records. Krijn verpulverde het clubrecord op de 110 m horden in 15,57 s. Dit was 0,6 s sneller dan het oude record. Met een sprong van 3,20 meter met de polsstok verbeterde hij ook het 25 jaar oude clubrecord bij de senioren. Dit stond op naam van zijn trainer Remco Kleinrensink. Daarnaast verbeterde hij zichzelf

  • Op vrijdag 10 juli heeft Krijn van Hofweegen in Utrecht, op zijn eerste baanwedstrijd van het jaar, 1,80 m hooggesprongen. Hij verbeterde zijn PR met 9 cm.

  • In zijn algemeenheid zal gaan gelden: bij het beoefenen van de sport geldt de 1,5 meter regel niet, daarbuiten voor atleten van 18 jaar en ouder wel. En dat kan vrij letterlijk worden genomen. Dus tijdens pauzes e.d. gedurende de training en wedstrijden, vooraf en na afloop moet er afstand worden gehouden. Houd bij het clubhuis, als je 18 jaar of ouder bent, 1,5 meter afstand van anderen. Let hier met name op bij het rondlopen en bij de deuren. Plaatsen van de fietsen • De fietsen mogen achter het hek bij het clubhuis worden

  • De maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus zijn per 1 juli 2020 verder versoepeld. De Atletiekunie heeft daarop de protocollen voor het verantwoord beoefenen van de atletieksport aangepast. Op basis hiervan geldt voor alle volwassen Palleten het volgende protocol bij het volgen van de Pallas ’67-trainingen: Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is. Als iedereen 24 uur geen

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.

Website redactie:   <wak(at)pallas67.nl>
Website technisch:   <webmaster(at)pallas67.nl>

   Twitter