AV Pallas ’67

Agenda

30 jan Deadline WAK 1
4 feb BVC Rhenen
9 feb Start cursus Begin met hardlopen!
11 feb Februariloop
12 mrt Pupillenindoor Apeldoorn
24-26 mrt Juniorenkamp
1 april Kwintelooyen Spring Run
15 april Stedenwedstrijd CD-jun
22 april Competitie CD-jun
22 april Stedenwedstrijd pup
24 april ALV
30 april Competitie masters
3-7 mei Pallas Ultrameerdaagse
13 mei Competitie CD-jun
13 mei Stedenwedstrijd pup
28 mei Competitie U18/U20
31 mei Nationale A-games

Nieuws

 • [] Nieuwe categoriebenamingen in wedstrijdregelement

  Begin 2022 zijn de categorienamen in het wedstrijdreglement aangepast zoals deze bij World Athletics en European Athletics gebruikt worden. Dat betekent dat de categorieën die we kenden zijn veranderd: Categoriebenaming oud Categoriebenaming nieuw Minipupillen U8 C-pupillen U9 B-pupillen U10 A-pupillen U12 Junioren D U14 Junioren C U16 Junioren B U18 Junioren A U20 Senioren Senioren Masters Masters   Alleen de naam van de categorie verandert. De verdeling is nog altijd op basis van het geboortejaar.

 • [] Nominaties sportverkiezing 2022

  Mireille Baart is genomineerd tot sportvrouw van het jaar en Moussa Kallo tot vrijwilliger van het jaar voor de sportverkiezing 2022 van de gemeente Wageningen. Deze sportverkiezing is op maandag 30 januari a.s. in de Sporthal Het Binnenveld aan de Marijkeweg in Wageningen (Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur). Het bestuur heeft beide atleten voorgedragen voor nominatie, Mireille voor sportvrouw van het jaar en  Moussa Kallo voor nominatie tot trainer van het jaar. Voor trainer van het jaar zijn anderen genomineerd en de jury vond dat de bijdrage van Moussa voor de club dusdanig inspirerend dat zij hem daarom alsnog genomineerd hebben tot vrijwilliger van het jaar.

 • [] Uitslagen nationale CD-indoor in Apeldoorn

  9 junioren van Pallas en 1 Arenaut/Palleet deden afgelopen weekend mee aan de nationale CD-indoor in het mooie Omnisport in Apeldoorn. Het is toch altijd een belevenis om hier een wedstrijd te doen. Voor de 3 D1-junioren (Ruby, Tess en Gerwin) was het de eerste juniorenwedstrijd ooit, en zij hadden dus gelijk een mooie ervaring en een mooi basisPR te pakken op hun onderdelen. Bij de D2 was al meer ervaring aanwezig. Stella liep verschillende PR en haalde samen met Eryn de halve finale op de 60m. Eryn mocht nog een stapje verder en werd uiteindelijk zeer goed 6e. Bij horden haalde Eryn de halve finale en bij ver ook weer de finale (9e). Lars behaalde een nieuw PR op de 60m. De aanwezige meisjes D deden met z’n 4en mee aan de 4x50m estafette, dat team werd 4e in de serie en was dus erg teleurgesteld. Maar het bleek een hele snelle serie te zijn, ze werden uiteindelijk 6e! De tweede dag bij de C-junioren waren Indy, Elise en Loek aanwezig. Met zoveel wedstrijdervaring is het soms moeilijk een nieuw PR te halen, zeker als je niet indoor kunt trainen. Indy lukte het wel op de 60m. Loek behaalde ook nog de halve finale op de 60m en liep op de 60m en de 300m een PR.   Uitslagen Pallas Uitslagen Loek  

 • [] Uitslagen BVC Ede

  79 deelnemers van Pallas deden zaterdag 7 januari mee aan de BVC in Ede. Het weer was goed, en de hoogteverschillen als vanouds.

 • [] Data stedenwedstrijd bekend

  Voor de pupillen en de CD-junioren zijn de data voor de stedenwedstrijden bekend. Kijk op de wedstrijdpagina voor de pupillen en die voor de CD-junioren voor deze belangrijke data en schrijf ze op in je agenda. We rekenen op je deelname!

 • [] Doe mee aan de Ultra Meerdaagse

  De Pallas ’67 Ultra Meerdaagse is van 3 t/m 7 mei 2023 en vindt in 2023 plaats vanuit de stad Groningen. De te lopen dagafstand varieert van 50 tot 60 km met alleen op dag 3 een uitschieter van 67 km. Het wordt weer minstens even gezellig als de meerdaagse in mei 2022. Belangrijk is dat iedereen die meedoet en de 5 dagen uitloopt een winnaar is. De looptijden worden wel geregistreerd, maar er komt op het eind geen podium voor de snelste loper. Het organiserend comité bestaat uit Jos Stuyt, Moussa Kallo, Jan Breembroek, Lút van der Molen en Nico Swart. Heb je interesse om mee te lopen? Meld je dan aan met dit formulier. En stuur het op naar dit adres  . Meer info

Privacy verklaring  Pallas ‘67
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid, bewaarbeperking, verantwoording, integriteit en vertrouwelijkheid. In deze privacyverklaring is te vinden hoe Pallas ‘67 hier mee omgaat en kan via deze link privacyverklaring_pallas67 worden ingezien en gedownload.