foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

NB. De groep is vol, en de trainingen zijn al begonnen dus aanmelden kan niet meer.
Informatie over nieuwe instapgroepen wordt bekend gemaakt op deze website. Meestal zijn er twee instapgroepen per jaar.

Hardlopen voor beginners

Instapgroepen starten op 11 september 2008 bij atletiekvereniging Pallas'67.

Atletiekvereniging Pallas ’67 biedt één tot tweemaal per jaar beginnende lopers de mogelijkheid te beginnen met atletiek. Zo ook in september 2008. Dan kun je beginnen met hardlopen op onze nieuwe atletiekbaan!

Onder leiding van deskundige trainers zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou! Hardlopen is een gezonde sport en makkelijker vol te houden dan je denkt. Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om jou verantwoord en op een prettige manier te motiveren om aan een gezonde sport te doen. Ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een goede stimulans is en dat onze instaptrainingen als zeer prettig en doeltreffend worden ervaren.

De start is op donderdag 11 september 2008. Training vindt plaats gedurende 10 weken op de atletiekbaan van Sportcentrum de Bongerd te Wageningen. De trainingen beginnen om 19:00 uur en duren ongeveer 5 kwartier tot 1,5 uur. Je loopt dan niet de hele tijd, maar je doet ook diverse oefeningen voor spierversteviging en een goede looptechniek. De training begint op een zeer rustig niveau. De trainingsafstanden worden geleidelijk aan langer, tot er na 10 weken een half uur aan één stuk gelopen kan worden. Naast de gezamenlijke training krijg je een trainingsschema met daarin aangegeven wat je zelf in een tweede training kunt doen (als je wilt).

Deelname aan deze instaptrainingen kost € 30.00

Let op: Deelname geschiedt op eigen risico. Wij raden iedereen aan om een sport medisch advies in te winnen alvorens te beginnen met lopen. Zeker als je lang niet gesport hebt, of last hebt van ziektes, blessures of overgewicht.

Meer informatie bij Virny Kortekaas, telefoon 0317-419150, of per e-mail:

  instap.lopen at pallas67.nl
.

Waar Atletiekbaan De Bongerd, Wageningen
Wanneer: donderdag 19:00 uur;
Startdatum: Donderdag 11 september 2008
Kosten: 30 euro
Contact/Aanmelden: De groep is vol, dus aanmelden kan niet meer.
N.B: als je je opgeeft, dan zouden wij graag willen weten: