foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Paulien Adamse 

Mini-pupillen woensdag 

Ik ben Paulien Adamse en ik geef sinds 1999 training aan de mini-pupillen. Meestal alleen op woensdagmiddag, van 16:45 tot 17:45. Soms val ik ook wel eens op maandagmiddag in.

Ik vind het erg leuk om jonge kinderen vertrouwd te maken met atletiek. We doen al veel van de 'echte' atletiekonderdelen, maar op een speelse manier, zodat de pupillen soms niet eens in de gaten hebben dat ze echte oefeningen doen. Heb belangrijkste vind ik om aan de coordinatie van kinderen te werken en natuurlijk de conditie. De echte techniek van de diverse onderdelen komt later wel.

Zelf ben ik voornamelijk hardloper, hoewel ik me bij de clubkampioenschappen ook nog wel eens aan andere onderdelen waag. Zo heb ik in september 2003 het pupillen C clubrrecord record hoogspringen verbeterd..... (105 cm). Niet iets waar mijn leeftijdsgenoten echt bang van worden. En bij de pupillen telt mijn "record" niet. Ik loop het liefste langere afstanden, tot en met de marathon, maar waag me ook wel eens aan baanwedstrijden vanaf 800 m.

Telefoon:   0317-422398

E-mail: paulien.adamse@hetnet.nl