foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Nynke Groendijk-Wilders 

C-junioren  

Ik ben Nynke Groendijk en geef sinds herfst 1999 training bij Pallas. Als opleidingen heb ik de cursussen Jeugd Atletiek Leider (JAL) en Atletiek Trainer (AT) gevolgd. Die laatste cursus gaat wat dieper in op techniek en is ook meer gericht op oudere atleten dan de JAL cursus.
Op dit moment geef ik op de baan training aan de junioren C/B/A wedstrijdgroep.
Bij de junioren wordt het training geven een veel technischer zaak dan bij de pupillen het geval is. Bij de junioren geef ik over het algemeen les aan de werpers. Dit betekent niet dat er alleen wordt geworpen, ook voor werpers zijn snelheid en sprongen zeer belangrijk. Daarnaast wordt er krachttraining gedaan en uiteraard veel geworpen.
Zelf doe ik ook nog actief aan atletiek. Meestal doen we met een aantal mensen mee aan de competitie voor masters (35 jaar en ouder). Mijn favoriete onderdelen zijn vooral de springnummers. Op zaterdag loop ik vaak bij de bosgroep om mijn conditie op peil te houden en omdat het gewoon heel gezellig is.
Een aantal jaren geleden heb ik de cursus praktijkbegeleider gevolgd, die nodig is om cursisten in de nieuwe opleidingsstructuur van de Atletiekunie te mogen begeleiden bij hun opleiding. Het is veel werk om een cursist te begeleiden, maar wel een leuke uitdaging. Als dan iemand is geslaagd voor de opleiding, ben je trots dat jij daar als praktijkbegeleider een kleine bijdrage aan hebt kunnen leveren.

Telefoon:   0318-309565

E-mail: nynke.groendijk@tiscali.nl