foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Welmoed Soepboer 

Bootcamp, Technische groep 

Het Pallas Bootcamp in Wageningen is een algehele conditietraining, je traint kracht, lenigheid, explosiviteit en duurvermogen, maar dan niet in de sportschool, maar lekker buiten!

We maken gebruik van de elementen op en rondom de atletiekbaan. Dus circuittraining met bijvoorbeeld medicinballen, gewichtjes en stabiliteitsoefeningen, hindernisbanen, sprintjes op de atletiekbaan, een loopoefening op het veld, oefeningen en tijgeren door de zandbak.. Het is vanalles wat, op verschillende plekken op de baan. Meestal trainen we op de baan, maar ook de campus is een geschikt bootcampterrein.

De training is afwisselend, maar wel opbouwend: de oefeningen zijn geschikt voor beginnende sportievelingen tot regelmatige sporters. Het bootcamp is voor ervaren atleten te beschouwen als aanvulling op de looptraining en voor beginnende sporters als goede allroundtraining. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde atletiektrainer.

De training wordt het hele jaar door gegeven op de donderdagavond van 20.30 tot 22 uur. Ge´nteresseerden kunnen 4x vrijblijvend mee trainen. Mail welgemoed@gmail.com.

Telefoon:   06-54252767

E-mail: welgemoed@gmail.com