foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Nynke Groendijk-Wilders 

invaller technische- en sprintgroep 

Ik ben Nynke Groendijk en geef sinds herfst 1999 training bij Pallas. Als opleidingen heb ik de cursussen Jeugd Atletiek Leider (JAL) en Atletiek Trainer (AT) gevolgd. Die laatste cursus gaat wat dieper in op techniek en is ook meer gericht op oudere atleten dan de JAL cursus.
Op dit moment geef ik op de baan training aan de junioren C/B/A wedstrijdgroep en ben als invaller beschikbaar voor de technische groep senioren/ masters.
Bij de junioren is het training geven een stuk serieuzer dan bij de pupillen en wordt de technische kant steeds belangrijker. Bij deze groep geef ik over het algemeen les aan de werpers.
Zelf doe ik ook nog actief aan atletiek. Meestal doen we met een aantal mensen mee aan de competitie voor masters (35 jaar en ouder). Mijn favoriete onderdelen zijn vooral de springnummers. Op zaterdag loop ik vaak bij de bosgroep om mijn conditie op peil te houden en omdat het gewoon heel gezellig is.
Een aantal jaren geleden heb ik de cursus praktijkbegeleider gevolgd, die nodig is om cursisten in de nieuwe opleidingsstructuur van de Atletiekunie te mogen begeleiden bij hun opleiding. Het is veel werk om een cursist te begeleiden, maar wel een leuke uitdaging. Als dan iemand is geslaagd voor de opleiding, ben je trots dat jij daar als praktijkbegeleider een kleine bijdrage aan hebt kunnen leveren.

Telefoon:   0318-309565

E-mail: nynke.groendijk@tiscali.nl