foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Hardlopen voor beginners

Op donderdag 13 september 2018 start Pallas'67 met een nieuwe serie instaptrainingen hardlopen in Wageningen.

Ik doe mee

 

Ontdek hardlopen

Onder leiding van twee ervaren en deskundige trainers, Arie Cuppen en Moussa Kallo, zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou. Hardlopen is gezond en ontspannend. Je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt! Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde wijze te motiveren om aan sport te doen. De ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is. Onze instaptrainingen worden door de voorgaande cursisten als prettig en doeltreffend ervaren.

Wanneer

Donderdagavond 13 september start er bij Pallas '67 op de atletiekbaan op de Bongerd een nieuwe instapgroep. Op deze en de volgende donderdagavonden tot en met 6 december start deze groep op de atletiekbaan op de Bongerd om 20.00 uur.

Waar

De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of het arboretum. Na afloop van elke training is er gelegenheid voor koffie.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen. Doel van de cursus is het kunnen meedoen aan een 7,5-kmloop. Dit kan bijvoorbeeld de bergrace zijn (eventuele kosten niet inbegrepen) of een onderlinge wedstrijd op de campus.

Kosten

De serie instaptrainingen kost 60,-.

Meer weten

Neem contact op met trainer Arie Cuppen via een bericht naar acuppen2009@hotmail.com

Aanmelden

Meld je hier aan voor de instaptraining.