foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Wageningse hardlooproutes uitgezet voor W750

Wageningers zijn sportieve mensen en Wageningen heeft een prachtig buitengebied. Beide worden samengebracht in 5 looproutes die verschillende landschappen rond Wageningen laten zien. Op donderdag 19 september om 19:30 uur werd de eerste route geopend vanaf parkeerplaats van sportpark De Bongerd, bij het Thymospad. Een grote groep atleten liep na de officiŽle opening gezamenlijk de route van 6,2 km.

Deze routes zijn door Pallas '67 (Marina van der Zee) uitgezet in en om Wageningen. De routes zijn gemarkeerd met bordjes en stickers zodat iedereen ze makkelijk kan vinden. Ook staan er aan het begin van elke route borden met informatie over parkoers, lengte, hoogteverschillen, al dan niet verhard. Vier routes, tussen 6 en 10 km in lengte, zijn uitgezet in de verschillende kwadranten van Wageningen en ťťn verbindende route van ongeveer 25 km gaat om Wageningen heen. Op de borden komt ook het W750-logo en het is de bedoeling dat er een QR-code met verwijzing naar de Pallas-website opkomt.

De officiŽle opening bestaat uit een warming-up die om 19:00 begint met vervolgens om 19:30 een gegidste hardlooptour langs de route door (o.a.) Noord_West. Er zijn gidsen voor verschillende snelheden en, indien nodig, kan er ook een verkorte route worden gelopen.

De opening is met opzet op een trainingsavond van Pallas gepland. Het bestuur wil graag dat er, naast lopers van buiten de club, zo veel mogelijk Palleten aan mee doen. Zij verzoeken dan ook de trainers om die avond niet hun reguliere trainingsprogramma uit te voeren, maar mee te doen met hun groepen aan deze openingsloop. We hopen dat het ook mogelijk is voor de latere groepen om mee te doen.

 

3555 x gelezen