foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Pallas 67, 50 jaar jong

Zoals de naam Pallas'67 al doet vermoeden, vierde de vereniging in 2017 haar 50-jarig bestaan.

Het bestuur had hiervoor een speciale Lustrumcommissie bijeengeroepen om er een mooi jaar van te maken. De lustrumcommissie bestond uit Christy van Beek, Welmoed Soepboer en Henk Arendse, aangevuld met Arjen Schots, Nynke Groendijk en Marloes van Loon (respectievelijk WOC, bestuur en Soccie). Daarnaast zijn er veel andere leden en commissies, druk geweest met het lustrum, bijvoorbeeld de Clubhuisbeheercommissie en de Sociale Activiteitencommissie.

We kunnen terugkijken op een geslaagd lustrumjaar, waarin veel specifieke lustrumactiviteiten georganiseerd zijn. Verder stonden ook veel reguliere activiteiten dit jaar in het teken van het lustrum, zoals de Nieuwjaarsborrel en de Pallas'67 clubdag.

Om nog eens terug te lezen: de berichtgeving over het lustrum.
En de foto's van al deze activiteiten staan hier, hier, hier, hier, hier en hier.

Hieronder een samenvatting.

Activiteiten

Zaterdag 7 oktober: Clubdag

In het kader van het lustrum werden dit jaar ook de oud-leden uitgenodigd om aan de wedstrijden mee te doen of om te komen kijken.

Zaterdag 1 april: Lustrumdag

Zaterdag 1 april was het precies 50 jaar geleden dat Pallas werd opgericht. Daarom hebben we op zaterdag 1 april 2017 een dag voor alle (oud)Palleten georganiseerd. De middag begon al vroeg met koffie, thee en het lustrumgebak van de bakwedstrijd. Daarna waren er er workshops en andere activiteiten, de dag ging via de borrel en eten over naar een spetterend feest. Op het drukste moment van de dag, de borrel, waren er ca 150 Palleten en Oud-Palleten aanwezig. Maar ook tijdens de middag en het feest was het druk. Naast het clubhuis was een er een mooie, groen-witte feesttent opgezet, dus er was voor iedereen plek.
Rond deze dag kwam ook de LustrumWAK uit (Extreme WAK) alsmede het Pallaslustrumkledingstuk (de 'hoodie')

Vrijdag 31 maart: Wageningse Klompenloop

Op vrijdag 31 maart werd de enige echte Wageningse Klompenloop rond de kerk op de Markt georganiseerd. De opbrengst van deze actie ging naar een goed doel (Spieren voor Spieren). Meer dan 20 moedige deelnemers hebben zich aan deze ludieke actie op de markt gewaagd. Hoewel het weer niet geweldig was (typisch april weer), zat de sfeer er goed in en werden deelnemers enthousiast aangemoedigd. Lees meer ...

25 - 30 maart: Feestelijke trainingen

De trainers hebben bijzondere, feestelijke trainingen verzorgd; in het bos (25 maart) en op de baan (27-30 maart).

Zaterdag 25 maart: Lustrumtraining Bosgroep

Zaterdag 25 maart is de lustrumweek begonnen met een lustrum training van de bosgroep. De start was bij Rob & Nynke thuis.

Vandaar liepen de groep naar het Bennekomse bos voor de training.
Onderdeel van de training was een speurtocht, uitgezet door Rob en Piet. De tocht was perfect voorbereid, met foto's van allerlei dingen die we moesten zoeken. Zo moesten er bijvoorbeeld in het bos gezocht worden naar een boom. Helaas waren er na het maken van de foto's veel bomen omgezaagd; dat maakte het allemaal niet gemakkelijker.

Na de training werd er koffie gedronken en cake gegeten bij Rob & Nynke thuis. En werden de prijzen uitgereikt van de speurtocht: de leden van het winnend team kregen elk een fantastische beker.

Kortom, een goed begin van de lustrumweek.

Zondag 8 januari: Nieuwjaarsborrel

Dit bijzondere jaar trapten we zondag 8 januari af met een Nieuwjaarsborrel en - activiteit (georganiseerd door de Soccie) voor de huidige Palleten. Om 15.00 uur begon een speurtocht voor jong en oud bij het clubhuis. Deze was rond 16.30 uur afgelopen.

Daarna werd het nog heel gezellig in het clubuis. Voorzitter Paulien Adamse keek terug op een goed jaar voor Pallas'67. Afscheid nemende trainer Frans Jansen werd nog even in het zonnetje gezet. Frans heeft bij Pallas'67 tien jaar lang training geveven aan de autisme groep en werd hiervoor bedankt. Een dag eerder was Frans bij de nieuwjaarsbijeenkomst van Arena Atletiek in Rhenen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Frans, gefeliciteerd!