foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Pallasdag zaterdag 6 oktober

Op zaterdag 6 oktober zal de Pallasdag plaatsvinden. Geef je gauw op! Op deze dag binden de Pallas-atleten de onderlinge strijd aan, waarbij overigens ook atleten van Arena en Tartletos meedoen. Naast verschillende meerkampen is er nu ook de Bongerd-Blauwe Bergenloop van 5 km en een barbecue. Update: tijdschema

Inschrijven

Tijdschema

speedmeerkamp
De pupillen doen een speedmeerkamp tussen 12.00 en 15.00 uur (aanwezig zijn uiterlijk 11:30!) , 5 onderdelen (sprint, ver, hoog, bal, en kogel of medbal stoten). Aansluitend is er nog de mogelijkheid om een 600m (mini- en C-pupillen) of 1000m (AB-pupillen) te lopen. Alle junioren, senioren en masters doen een zap-meerkamp of lopen een 1000 m.

zap-meerkamp
In de zap-meerkamp doe je 4 onderdelen waarbij je zelf mag bepalen welke onderdelen je doet en wanneer. Er kan gekozen worden uit 150m, 300 m, 1000m, ver, hoog, discus, speer en kogel. Voor elk onderdeel zijn er meerdere tijdslots waarin je aan een onderdeel meedoen. Tot 10 minuten voor aanvang kun je je melden bij de jury van het onderdeel en aangeven dat je mee wilt doen. Er is echter een beperking en dat is het aantal deelnemers dat maximaal mee mag doen. Dit aantal hangt van het onderdeel af. Bij het hoogspringen zullen er enkele slots zijn waarbij de aanvangshoogte verschilt. Aanvang is 11.00 uur.

1000 m
Voor de echte mila liefhebbers staat er een 1000 m op het programma. Houd voor de aanvangstijd het tijdschema dat een week voor de wedstrijd gepubliceerd wordt in de gaten.

B3-loop
Op deze dag organiseren we voor het eerst de Bongerd-Blauwe Bergenloop, een loop over zon 5 km waarbij er gestart wordt op de baan en na een lus over de Bongerd er door het Blauwe Bergen park tussen de Bornsesteeg en de Dijkgraag wordt gelopen en weer terug naar de Bongerd. Ook ouders en familie-leden die geen lid zijn kunnen hieraan meedoen. Aanvang zal rond 15.30 uur zijn.

familie-estafette
Aan het eind van het programma is er natuurlijk weer de befaamde familie-estafette waarin teams van jong en oud, lid of geen lid een estafette van 40m-40m-60m-60m lopen. Aanvang rond 16.15 uur na de B3 loop.

massage
Tussen ca. 15:00 en 17:00 uur zal de clubmasseur aanwezig zijn om leden een korte sportmassage te geven. Alleen intekenen terplekke. Zie ook onze partnerpagina.

bbq
De dag wordt afgesloten met een barbecue. Deze zal om ongeveer 17.00 uur beginnen en kost 7,50 euro pp (incl 2 consumpties en een verrassing).

opgave
Voor al deze evenementen kunnen jullie je opgeven via de besloten ledenpagina. Ook voor het gezamenlijk eten kun je je daar opgeven. De prijsuitreiking, alleen voor pupillen, is na het eten. Alle deelnemers krijgen een aandenken.

N.B. De uitslagen van de wedstrijden zijn pas bekend na de barbecue.

 

420 x gelezen