foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Hardlopen voor beginners

Ook helemaal ge´nspireerd door de Olympisch Spelen? Op donderdag 6 september 2012 start Pallas '67 weer met een instapgroep hardlopen in Wageningen. Deelnemers werken in ca. 12 weken toe naar een basis loopniveau.
Of loop je liever op zaterdag? Dat kan dan ook bij Start to Run.

De meeste lopers zullen dan in staat zijn om op een rustig tempo 5 km hard te lopen. Onder leiding van een enthousiaste, ervaren en gediplomeerde trainer zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou!

Hardlopen is gezond en ontspannend; je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt. Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde en op een prettige wijze te motiveren om aan sport te doen.

Ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is en dat onze instaptrainingen als prettig en doeltreffend worden ervaren.

Wanneer

De training is wekelijks op donderdagavond van 20:00 - 21:30 uur; eerste training op donderdagavond 6 september 20:00 uur.

Waar

Op of vanaf de Atletiekbaan van Sportcentrum 'De Bongerd' te Wageningen.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen. Een sportmedisch advies van tevoren wordt wel aanbevolen!

Kosten

De kosten zijn 60 euro. Je krijgt hiervoor training van een deskundige trainer, een loopschema, gratis deelname aan Papendalrun (zaterdag 10 november) en een gratis functioneel loopshirt. De leden van Sportcentrum 'De Plataan' en medewerkers van de WUR met sportkaart ontvangen een korting van 10 euro.

Meer weten

Stuur een bericht naar instap.lopen2@pallas67.nl of neem contact op met Arie Cuppen via 06-22818075.

Aanmelden

Aanmelden voor de instapgroep: Inschrijven Instapgroep Hardlopen

Start to Run

Loop je liever op zaterdag? En vind je twaalf weken te lang? Dan is Start to Run iets voor jou! Ook dit najaar weer in Wageningen. We beginnen t.o.v. het landelijke Start to Run een weekje later, dus op 15 september. De lokatie is Atletiekbaan De Bongerd, zaterdagmorgen, 9.30 uur. In deze beginnerscursus wordt in 6 weken een basis gelegd voor het hardlopen. Enthousiaste, ervaren en gediplomeerde trainers van Pallas verzorgen deze training. Voor meer informatie en inschrijven: starttorun.

Run to the Start Zevenheuvelenloop

Ligt je ambitieniveau hoger? Volg dan de speciale cursus die toe werkt naar de Zevenheuvelenloop (15 km). Ook deze cursus wordt verzorgd door ervaren en enthousiaste trainers. Om deze cursus te volgen wordt er wel van je verwacht dat je al ervaring hebt met hardlopen en minimaal 45 minuten achter elkaar kunt lopen. Voor meer informatie en inschrijven: runtothestart. Start van de cursus is op 1 september om 9.30 uur op de Atletiekbaan De Bongerd.

 

789 x gelezen