foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

T&F Running Style

Op zaterdag 2 juni kunnen Pallastrainers een workshop volgen over loopvaardigheid/ loopstijl die gegeven wordt door Bob Boverman. Hij is een van de meest ervaren looptrainers van Nederland (o.a. Olympisch coach). Onderdeel is een presentatie ‘T&F Running Style’ die toegankelijk is voor alle Palleten.

Redenen om met de 'T&F RUNNING STYLE' te werken zijn: - makkelijker lopen - met meer plezier lopen - minder kans op blessures - minder energie verbruiken tijdens het lopen - sneller worden op de kortere afstanden - sneller worden op de langere afstanden

Na afloop zal er een sociale activiteit worden georganiseerd (borrel of eten). Deze komt in de plaats van de zomeractiviteit, dus wees erbij. Details worden nog verstuurd en staan binnenkort op de site. Maar reserveer tijd in je agenda!

PROGRAMMA

13:00 - 14:30 WORKSHOP ‘T&F RUNNING STYLE’ BESTEMD VOOR ATLETEN, TRAINERS EN ASSISTENT-TRAINERS VAN PALLAS ’67. De trainers worden bij deze praktijksessie (denk aan sportkleding) nauw betrokken. Er wordt vooral aan de eigen loopvaardigheid gewerkt. De sessie wordt afgerond met de ‘T&F RUNNING STYLE TEST’ waarbij de wederzijdse observatie met een ‘pas de deux’ plaats vindt [motto: kijken = trainen]. Er wordt gewerkt met Polar pasritmemeters.

14:30 - 15:30 Video-analyses n.a.v. de praktijk

15.30 – 16.00 Pauze en ontvangst deelnemers presentatie

16.00 – 18.00 PRESENTATIE ‘T&F RUNNING STYLE’ BESTEMD VOOR ALLE LOPERS VAN PALLAS ’67.

18:00 Nabeschouwing en Informeel samenzijn met gelegenheid tot kennisuitwisseling

Speciaal: De inhoud van deze workshop en presentatie is onderdeel van de T&F RUNNING CAMPS.

 

512 x gelezen