foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Pallas bootcamp

Donderdag 24 mei wordt er een ‘bootcamp’-training gestart bij atletiekvereniging Pallas ’67. Dit is een training losjes gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Je traint conditie, kracht, lenigheid en explosiviteit, maar dan niet in de sportschool, maar lekker buiten.

Er zijn nog een paar plekken!

We maken gebruik van de elementen op en rondom de atletiekbaan. Dus circuittraining met bijvoorbeeld medicinballen, gewichtjes en stabiliteitsoefeningen, springen over lage horden, korte sprintjes op de baan, een loopoefening op het veld, oefeningen in de zandbak.. Het is vanalles wat, op verschillende plekken op de baan.

De training is afwisselend, maar wel opbouwend: de oefeningen zijn geschikt voor beginnende sportievelingen (echt waar) tot regelmatige sporters. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde atletiektrainer, met met name veel ervaring buiten de looponderdelen.

In eerste instantie worden vanaf 24 mei tot eind juli tien trainingen gegeven. Deze vinden plaats op donderdagavond van 20.30 tot 21.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro voor niet-Palleten. Je kunt je tot 23 mei hier inschrijven. De minimumleeftijd is 17 jaar. Mocht je vanwege vakantie een training missen, geef dat dan aan, dan kunnen we er wel een oplossing voor verzinnen.

Heb je interesse, maar nog vragen, laat het even weten aan de trainer Welmoed Soepboer. Palleten die willen meetrainen graag ook opgeven, aangezien er een limiet op de hoeveelheid deelnemers is.


 

553 x gelezen