foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Start to Run met Pallas op 10 maart 2012

Pallas start weer met trainingen voor mensen die willen beginnen met hardlopen. Naast de instaptrainingen op de baan zijn er ook Start to Run-trainingen voor mensen die liever in het bos willen lopen of alleen op zaterdag kunnen. Ze starten op zaterdag 10 maart om 9:30 uur.

De 6 trainingen worden gegeven door Pallas en duren ca. 1,5 uur. Ze worden gecoördineerd door de Atletiekunie via het Start-to-Run principe, dit betekent dat de trainers je een goede basis geven met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat om 20 minuten (ca. 3 kilometer) aan één stuk hard te lopen.

De cursus, inclusief informatiepakket (waaronder loopt-shirt) kost € 40,00. Aanmelden kan alleen via de speciale website van Start-to-Run. Meer info ook bij Petra van Bekkum (0317 410651, petravanbekkum at gmail.com)

Loop je liever door de week op de mooie blauwe atletiekbaan? Er worden ook trainingen voor beginnende lopers gegeven door Pallas-trainers op de atletiekbaan van de Bongerd. De start van de Instapgroep Hardlopen op de baan is op 15 maart 2012. Klik hier voor meer informatie.

 

456 x gelezen