foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Hardlopen voor beginners

Op donderdag 15 maart 2012 start Pallas '67 weer met een instapgroep hardlopen in Wageningen. In 12 trainingen werken we toe naar een 5-kilometerloop in de buurt van Wageningen. Onder leiding van een ervaren en deskundige trainer zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou!

Hardlopen is gezond en ontspannend; je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt. Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde en op een prettige wijze te motiveren om aan sport te doen.

Ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is en dat onze instaptrainingen als prettig en doeltreffend worden ervaren.

Informatieavond

Op donderdag 8 maart is er een informatieavond over de instapgroep van 20:30 - 21:30 uur in de grote zaal van de Bongerd.

Wanneer

De training is vanaf 15 maart op donderdagavond van 19.45 21.15 uur.

Waar

Op of vanaf de Atletiekbaan van Sportcentrum 'De Bongerd' te Wageningen.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen. Een sportmedisch advies van tevoren wordt wel aanbevolen!

Kosten

De kosten zijn 50 euro. De leden van Sportcentrum 'De Plataan' en medewerkers van de WUR met sportkaart ontvangen een korting van 10 euro.

Meer weten

Stuur een bericht naar instap.lopen2@pallas67.nl of neem contact op met Arie Cuppen via 06- 22818075.

Aanmelden

Aanmelden voor de instapgroep: Inschrijven Instapgroep Hardlopen

Start to Run

Loop je liever op zaterdag in het bos? Dan is Start to Run iets voor jou! Start to Run start op 10 maart en bestaat uit 6 trainingen. Ook deze training wordt door Pallas'67 trainers verzorgd.

 

422 x gelezen