foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Open training voor de jeugd

Op 25 mei organiseert de Wageningse atletiekvereniging Pallas’67 een open jeugdtraining. De training wordt gehouden op de Bongerd en is van kwart voor 5 tot kwart voor 6 (voor de jeugd van 6 tot 12 jaar) en van 6 uur tot half 8 (voor 12- tot 16-jarigen).

Atletiek is bij uitstek een sport die door iedereen en door alle leeftijden kan worden gedaan. Lopers kunnen lange afstanden gaan lopen, of korte, de sprint. Springers kunnen hoog- of verspringen, of hordelopen, of polsstokhoogspringen. Wie liever wil gooien, kan terecht bij speerwerpen, kogelstoten, balgooien, discuswerpen of kogelslingeren. En wie alles kan of wil, wordt gewoon meerkamper.

Op 25 mei organiseert de Wageningse atletiekvereniging Pallas’67 een open jeugdtraining, waar kinderen en jongeren jaar aan al die onderdelen van de atletiek kunnen proeven.

De open training is voor 6- tot 12-jarigen van kwart voor 5 tot kwart voor 6, voor 12- tot 16-jarigen van 6 tot half 8, op de blauwe atletiekbaan van De Bongerd. Deelname is gratis.

 

424 x gelezen