foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Jurycursus

Pallas heeft weer behoefte aan gediplomeerde juryleden. Wil jij ook wel weten hoe het hoort en wil je Pallas helpen in het goed laten verlopen van zijn eigen wedstrijden? Dan komt er binnenkort een uitgelezen kans: De jurycursus algemeen komt 19 maart naar Wageningen!

1. De discus belandt na een knal tegen de paal van het net, toch nog in de sector. De jury keurt de poging af. De atleet protesteert. Heeft de atleet gelijk?

2. Een atleet heeft zich 60 seconden staan te concentreren. Hij loopt vervolgens aan en weigert. Hij wil het nog een keer proberen. De jury noteert een foutsprong. De atleet protesteert. Heeft de atleet gelijk?

Twee voorbeelden uit de praktijk van een atletiekwedstrijd. Je begrijpt dat voor het ordelijk verlopen van zon wedstrijd een jury nodig is met kennis van zaken. Het lukt ons eens in de paar jaar de jurycursus naar Wageningen te krijgen. Dit jaar dus weer, dus grijp die kans. De cursus wordt op twee zaterdagen van 10-4 uur gehouden, namelijk op 19 maart en 2 april. Dit is inclusief het examen. De cursus wordt gehouden in de Bongerd.

Voor ouders van atleten en andere niet-leden is er een regeling. Zij worden automatisch lid van de KNAU en Pallas betaalt hun contributie. In ruil daarvoor moet je een paar keer per jaar jureren op een wedstrijd.

Als je mee wilt doen kun je een mailtje sturen naar Paul van der Molen. Let op: de hele regio komt naar Wageningen. En er kunnen maximaal 16 cursisten meedoen. Vol=Vol.

(Antwoorden: 1 Ja 2 Nee)


 

488 x gelezen