foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Ouderavond 14 maart

Luister naar, vraag over en kijk naar de trainingen van uw eigen pupil of D-junior! Pallas’67 organiseert een ouderavond en meer op de Bongerd op maandag 14 maart.

Wat leert mijn kind eigenlijk tijdens de training? Waarom is hoogspringen zo moeilijk? Wat moet ik doen als mijn kind last van haar voet heeft? Aan welke wedstrijden kan een pupil allemaal meedoen? Wat wordt er van ons verwacht bij wedstrijden? Deze avond is voor ouders en verzorgers van nieuwe leden, maar ook voor “oude” leden. We willen u namelijk niet alleen informeren, maar ook graag uw mening of uw vragen horen m.b.t. de trainingen en (de organisatie rondom) de wedstrijden van onze jeugdatleten! U krijgt ook de kans om uw eigen kind van dichtbij te observeren tijdens een training bij de videopresentatie.

details

agenda

20:00 uur

Welkom:

Na een kort welkomstwoord komen een aantal algemene zaken aan bod, die belangrijk zijn om te weten door Marina van der Zee.

 

20:30 uur

Presentatie over blessures bij kinderen en preventie van blessures door Mirjam Broekmeijer en Janine Holshuijsen

 

21:00 uur

Video-opnames worden getoond van verschillende trainingen van pupillen en D junioren. Aan de hand van de video-opnames zal een en ander verteld worden over de Pallas-filosofie mbt de trainingen voor de pupillen en junioren D.

 

21:30 uur

De groep wordt gesplitst in “pupillenouders” en “D-junioren ouders”. Specifieke vragen of punten mbt de pupillen of de D-junioren kunnen worden gesteld en op tafel gelegd bij betreffende trainers.

 

22:00 uur

Einde van de avond.


 

85 x gelezen