foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Groepen op deze website

Er zijn weer belangrijke uitbreidingen gemaakt op de Groepen-pagina's van deze website.

De Groepen-functionaliteit is absoluut het allersterkste punt van deze website. Met de Groepen-pagina's kunnen leden gemakkelijk mailen naar andere leden van de groep, en kan iedereen snel zien wie wat doet binnen de vereniging.

Een ander groot voordeel van onze groepen-pagina's is dat ze geïntegreerd zijn met ons ledenbestand. En dat levert veel praktische voordelen op.
- Als groepsbeheerder hoef je geen extra email-adressen te onderhouden.
- De leden van de groep hoeven geen extra login en wachtwoord te onthouden.
- Een groepslid hoeft een verandering van e-mailadres maar één keer door te geven naar Pallas (via Mijn Gegevens).

Dat is meer en belangrijker dan wat Ning, Hyves of welke andere site dan ook kan bieden.

Meer informatie

Wat is er nieuw?

Al eerder zijn de extra e-mailadressen voor leden beschikbaar gekomen. Elk lid kan nu 3 mail-adressen invoeren (bv eigen e-mailadres, e-mailadres op het werk en e-mailadres voor zoon-lief. Deze functionaliteit is nu ook beschikbaar voor de Groepen. Als je mail wilt sturen naar de leden van de groep, dan vraag je alle e-mailadressen op van deze groep. Dat is altijd inclusief die extra email-adressen.

Nieuw zijn ook voorzieningen om ouders van jeugdleden op te kunnen nemen als lid van een groep (bv de Jeugdcommissie). De naam van de ouder van het jeugdlid kan dan ingevoerd worden, en die naam wordt dan weergegeven in de diverse overzichten.

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid om per Groep berichten te kunnen invoeren. Dat kan dan gebruikt worden om informatie uit te wisselen binnen de groep, bijvoorbeeld over het al dan niet doorgaan van de duurloop komende zondag.

Mis je als groep bepaalde functionaliteit? Laat het dan weten (webmaster at pallas67 punt nl). Voor de vereniging als geheel is het belangrijk dat groepen binnen onze website goed kunnen functioneren en niet hoeven uit te wijken naar andere sites.

Henk Arendse
Webmaster Pallas'67

 

461 x gelezen