foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Kom naar Stamppotloop en Nieuwjaarsborrel

Update 15-jan-2010: de stamppotloop van aankomende zondag gaat gewoon door.
Er kan nu alleen gelopen worden voor drankjes en helaas niet meer voor een bord stamppot. Inschrijven is mogelijk tot 16:25 uur op zondag 17-01-2010. Na 16:30 uur is niet meer mogelijk om startbewijs op te halen of in te schrijven omdat de loop tot 17:00 uur duurt. Om 17:00 uur moet iedereen zijn rondjes hebben gelopen.

Update 9-jan-2010: inschrijvingstermijn is verlengd tot dinsdag 12-jan-2010. Ook toelichting is aangepast.
Wij willen jullie uitnodigen om zondag 17 januari met elkaar het nieuwe jaar in te lopen tijdens een stamppotloop op de Bongerd. Start tussen 16:00 en 16:30 uur. Het Stamppotbuffet start om 17:30 uur. Deze wordt vooraf gegaan door de nieuwjaarsborrel met een toost op een nieuw sportief jaar.

De spelregels voor de stampotloop zijn afgeleid van een Belgische spek en bierloop en zijn als volgt: voor verschillende categorieŽn zetten we op de Bongerd een parcours uit. Elk rondje is goed voor een bon, waarvoor na afloop een stamppotmaaltijd en drankje te krijgen zal zijn.

Stamppotloop
Voor de stamppotloop kan je je tot en met 12 januari aanmelden via onze website. Bij heel veel animo zullen we een beetje startgeld gaan vragen.

Voor de Palleten die mee doen, is de stamppotloop gratis, zij kunnen door rondjes te lopen 4 bonnetjes winnen ter waarde van totaal E. 5,00 / E.1,25 per stuk. Voor deze bonnetjes kan in De Bongerd een bord stamppot en een drankje gehaald worden. Familieleden die niet lid zijn betalen een kleine bijdrage mits zij meelopen met de stamppotloop.

Als mensen wel willen mee-eten maar niet willen lopen dan betalen ze de kostprijs voor het drankje en het eten, in totaal E. 5,00.

Als meer dan 100 Palleten meedoen, dan moeten we ook van de leden een kleine bijdrage vragen omdat we een totaalbudget van E.750,00 (incl borrel). Maar dat zal niet gebeuren.

Borrel
De borrel is los/ aansluitend op de loop. Voor de borrel delen we consumptiebonnen uit, max 2 per persoon tot deze op zijn. De bar van de Bongerd zal open zijn tot 20:00. Consumptiebonnen zijn beperkt dus neem als je meer wilt drinken wat geld mee.

Tot ziens,
Het Pallas bestuur en de Activiteiten Commissie

 

404 x gelezen