foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Oproep vrijwilligersdag Make a difference day (MADD) 2009

Zaterdag 21 maart zullen vrijwilligers van de MADD helpen bij het klaar maken van onze atletiekbaan voor het komende wedstrijdseizoen.

De Bongerd, zaterdag 21 maart van 10.00 tot 12.30

Twee keer per jaar wordt in Wageningen door het steunpunt vrijwilligerswerk extra aandacht gevraagd voor vrijwilligerswerk. Dat gebeurt door de organisatie van de MADD (“make a difference day”). Het is de bedoeling een zo groot mogelijke groep Wageningers kennis te laten maken met vrijwilligerswerk door zelf actief bezig te zijn. Verenigingen in Wageningen worden daarvoor opgeroepen werkzaamheden aan te bieden. Pallas 67 heeft op die manier al twee keer hulp gekregen bij het winterklaar maken van onze atletiekbaan.

De eerstvolgende MADD zal plaatsvinden op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2009. Vrijwilligers van de MADD zullen op de zaterdag helpen bij het klaar maken van onze atletiekbaan voor het komende wedstrijdseizoen. De klussen die daarbij op het programma staan zijn: - de zandbakken voor het verspringen doorspitten en egaliseren; - de kogelsectoren van onkruid ontdoen, schoffelen en egaliseren; - de goot langs de rondbaan leeghalen (voor de afwatering); - de kooien voor het discuswerpen en het kogelslingeren van onkruid ontdoen; - het kunststof onder hoogspringkussens schoonmaken.

Ik wil alle leden en juryleden van Pallas oproepen op zaterdag 21 maart (van 10.00 tot 12.30 uur) mee te komen helpen. Met veel mensen kunnen we op een gezellige manier onze baan weer tip-top in orde maken! Voor wat lekkers en drinken wordt gezorgd.

Dus kom allemaal op zaterdag 21 maart om 10.00 uur naar de Bongerd. Wel graag even aanmelden bij: m.buuren56@chello.nl . Dan weet ik op hoeveel mensen ik ongeveer kan rekenen. Tot ziens,

Michaël van Buuren
Baancommissaris Pallas 67

 

399 x gelezen