foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Zomeractiviteit

Op zondag 22 juni organiseert de Pallas activiteitencommissie een waterfestival voor de jeugd en een BBQ voor iedereen als 'afsluiting' van het seizoen.
NB. De inschrijving van de BBQ en waterfestival is verlengd tot en met woensdag 18 juni. Daarna is opgeven niet meer mogelijk.

De Pallas zomeractiviteit is dit jaar op een lange warme zwoele zomermiddag/avond gepland, namelijk op zondag 22 juni a.s. Pallas leden zijn met familie/ partners welkom. We willen de dag beginnen met een "watergala" en aansluitend een BBQ houden. Je kan er ook voor kiezen om alleen aan het "watergala" mee te doen of alleen te komen eten.

Watergala
De dag start om 14:30 uur met een "watergala" voor met name de jeugd maar senioren zijn uiteraard ook van harte welkom! Er wordt een spannende zeskamp van waterspelen georganiseerd. Voor het gala geldt als dresscode: kleding die nat & vies mag worden. Mocht het zondag 22 juni erg slecht weer zijn, dan is er een alternatief programma. Aan het gala zijn geen kosten verbonden. Geef je dus gauw op via de website van Pallas!
Tip: Neem droge kleding en een handdoek mee voor de BBQ of de terugweg.

Lokatie: Anko de Vries Rietveldlaan 140 te Wageningen (Noord - West)
Begintijd: 14:30 uur
Eindtijd: 17:00 uur

BBQ
Om 17:00 uur worden de BBQ's aangestoken. Inschrijven kan via de website van Pallas en is mogelijk tot en met woensdag 18 juni a.s. Onder genot van een lekker drankje, heerlijk gebarbequed eten, brood, salades en een hoop gezelligheid zal de avond gevuld worden. De kosten voor de BBQ worden hieronder vermeld en zijn inclusief drankjes. Het is uiteraard mogelijk om vegetarisch te eten. Het lijkt een erg gezellige/ leuke avond te worden, dus schrijf je gauw in!

Locatie: Anko de Vries/ Rietveldlaan 140 te Wageningen (Noord - West)
Begintijd: 17:00 uur
Kosten: € 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 12,50 voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Na inschrijving zullen de kosten voor de BBQ automatisch geïncasseerd worden door Pallas. Hiervoor zal gevraagd worden op de dag zelf om een eenmalige machtiging te ondertekenen.
Tip: Er zijn op de locatie geen stoelen aanwezig. Neem eventueel jouw eigen (klap-)stoel mee.

Inschrijven kan alleen op de ledenpagina.

 

700 x gelezen