foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Fakkelloop op 4 mei en het Bevrijdingsvuur op 5 mei

In de nacht van 4 op 5 mei vindt weer de traditionele fakkelloop plaats en de ontsteking van het bevrijdingsvuur op het 5 Meiplein. Op 5 mei overdag ontsteken we het bevrijdingsvuur op de Markt.

Zoals gebruikelijk brengt Pallas het vuur vanaf het gasstation met het ‘eeuwige vuur’ aan de Droevendaalsesteeg (oostelijk van de rotonde) naar het 5 Meiplein. Hier wordt het vuur door een jeugdlid en een volwassenlid van Pallas doorgegeven aan de burgemeester.
We verzamelen uiterlijk om 23.10 uur bij het gasstation (bij de rotonde Mansholtlaan) en vertrekken om ca. 23:15 uur! Het is voor de jeugd ook mogelijk aan te sluiten om 23.40 uur bij de bibliotheek (Serre/Hoogstraat). Na afloop (ca. 00:15 uur) is er voor de deelnemers een consumptie in Ceres.


Op 5 mei verzamelen we om 12:20 uur op het 5 Mei plein om via een omweg op de Markt uit te komen. Hier wordt om 13:00 uur door Pallas het Bevrijdingsvuur aangestoken als start van het Bevrijdingsfeest. Daarna wordt de stoet ontbonden op het Emmapark en kan iedereen een eigen activiteit kiezen.


Info : Marjan Verhaar

 

633 x gelezen