foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Oproep vrijwilligers Veluweloop

Op zaterdag 13 oktober wordt de 37e Veluweloop georganiseerd. Deze hardloopestafette in 12 etappes trekt elk jaar zo'n 1000 deelnemers die speciaal naar Wageningen komen om te genieten van de mooie bos- en heidepaadjes. De Veluweloopcommissie zoekt mensen om daar bij te helpen.

Namens de Veluweloopcommissie

Op zaterdag 13 oktober wordt de 37e Veluweloop georganiseerd. Deze hardloopestafette in 12 etappes trekt elk jaar zo'n 1000 deelnemers die speciaal naar Wageningen komen om te genieten van de mooie bos- en heidepaadjes. Dit jaar probeert een geheel nieuwe commissie de wedstrijd weer even goed op de kaart te zetten. Dit lijkt te lukken, want qua deelnemers zitten we weer in de lift! Het doet ons goed te horen dat er ook vanuit Pallas weer veel mensen meedoen.

Om de wedstrijd soepel te laten verlopen, zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers. Met name zoeken we mensen die het leuk vinden te helpen met de tijdregistratie op de verschillende wisselpunten en met het regelen van verkeersstromen.

Uiteraard wordt je door ons goed verzorgd (lunch, avondeten, t-shirt) en bovendien krijg je gratis toegang tot het eindfeest bij KSV. Maar misschien nog belangrijker, krijg je ook nog eens heel veel blije gezichten van de deelnemers en de eeuwige dank van de commissie.

Opgeven kan via de website ven de Veluweloop en bij vragen kun je altijd de organisatie mailen via veluweloop@veluweloop.nl. Alvast bedankt!!

Organisatiecommissie 2018-2019 gezocht

Wil jij een sportief evenement door het mooiste natuurgebied van Nederland waarbij 1200 deelnemers en 100 vrijwilligers aan mee doen organiseren? Stuur een mailtje naar bovenstaand mailadres voor meer informatie en de mogelijke functies en eventuele andere commissies.

 

76 x gelezen