foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Pupillenkamp 2018

In het weekend van 19 – 21 oktober gaan we met de pupillen op kamp. We gaan weer naar Overasselt en we gaan er een geweldig kamp van maken. Reserveer deze dagen en schrijf je gauw in.

Alle pupillen geboren in 2011 of eerder mogen deelnemen aan het kamp. Het kamp is voor pupillen van Pallas en Arena. De pupillen die nu A2e-jaars zijn kunnen natuurlijk ook nog mee. We gaan opnieuw naar Overasselt waar we vorig jaar ook waren.

Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan z.s.m. op via www.pallas67.nl. We gaan er van uit dat als je je opgeeft, je het hele kamp aanwezig bent!

De volgende informatie is voor je ouders van belang:

Inschrijven: Via de website van Pallas. Log in op het ledendeel (via Mijn Pallas bovenaan de pagina) en ga naar ‘inschrijvingen evenementen’. Let op dat je diverse keren op akkoord moet drukken voordat de inschrijving helemaal is voltooid! Je inschrijving moet uiterlijk 5 oktober binnen zijn. In de week voor het kamp krijg je van ons een brief met informatie over het kamp, wat je mee moet nemen enz. Ben je nog geen lid of kun je niet inloggen? Mail je inschrijving dan naar mirjam.pallas67@gmail.com.

Kosten: De kosten voor het kamp bedragen 50 euro. Dit bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven van je rekeningnummer. Als het bedrag problemen oplevert, kun je contact opnemen met Mirjam Broekmeyer (mirjam.pallas67@gmail.com) voor een tegemoetkoming.

Vervoer: vrijdag 19 oktober verzamelen we om 18.00 uur op de Bongerd. Je hebt thuis al gegeten. Op zondag gaan we na de lunch (ca 14.00 uur) richting Wageningen (De Bongerd). We zoeken ouders die kinderen heen en terug willen rijden Dit kun je aangeven bij de inschrijving onder ‘rijden’. We gaan ervan uit dat je, naast je eigen kind, drie andere kinderen met bagage kunt meenemen.

Hulpouders: Verder zoeken we ouders die het hele kamp of een dagdeel willen helpen, en/of een nachtje willen blijven slapen. Dit kan je ook aangeven bij de inschrijving. We nemen na sluiten inschrijving contact met je op! Ben je goed in het koken voor een grote groep en wil je in de keuken helpen? Mail Mirjam!

Wij hopen op een gezellig en sportief pupillenkamp!
Veel groeten van Caroline, Michiel, Paulien, Welmoed en Mirjam

 

96 x gelezen