foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Palleten geven de voorkeur aan publieke foto's

De uitslag van ledenpeiling met de vraag of fotoalbums op het publieke deel of het besloten deel van de website van Pallas ’67 moeten worden geplaatst, is bekend. 46 Leden kozen voor de publieke optie, 4 leden kozen voor het besloten deel. Dat is een duidelijke uitslag.

Hiermee kan Pallas ’67 zich op een lijn stellen met atletiek.nu en de BVC organisatie die in de tussentijd ook besloten hebben dat inschrijving impliceert dat er toestemming wordt gegeven om foto’s openbaar te maken. Dit is relevant, omdat deze twee organisaties de meerderheid van de inschrijvingen regelt voor evenementen waar Palleten bij betrokken zijn.

Blijven over de evenementen die volledig via Pallas lopen. Hiervoor gaat vanaf nu het volgende gelden:

1) Pallas plaatst foto’s van door Pallas georganiseerde wedstrijden op het publiek deel van de website. Dit betreft op dit moment alleen de scholierenloop. We plaatsen geen ongepaste foto’s. Belanghebbenden kunnen achteraf bezwaar maken tegen het plaatsen van specifieke foto’s. Deze verwijderen wij dan zo snel mogelijk.

2) Wij plaatsen de link naar foto-albums met foto’s van andere door Pallas georganiseerde evenementen op het besloten deel van de website. Dit betreft de clubdag, trainingen, etc.

Wij zullen het privacy-reglement zal wat dit betreft aanpassen.

 

31 x gelezen