foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Uitslagen BVC Rhenen

Rhenen; za 3 feb 2018

Zaterdag 3 februari deden 64 Palleten mee aan een natte en koude finale van de BVC in Rhenen. Het parcours lag er prachtig en modderig bij. Zowel tijdens de cross als in het circuit behaalde Pallas mooie overwinningen. Het circuitsklassement leidde tot dertien podiumplaatsen, waarvan 3 bij de pupillen, 5 bij de junioren en 5 bij volwassenen.

Bij de C-pupillen was Tys Gilissen al zeker van een 1e plaats, hij had elke keer gewonnen, zo ook deze keer. Anna Matthijs (B-pupil) was, met Rhenen erbij, 3x derde geworden, en kreeg daarmee het brons. Bij de A1-pupillen jongens was het heel spannend. 6 jongens streden om de podiumplaatsen, en bij de laatste wedstrijd werd er een outsider weer eerste. Uiteindelijk had Detmar Immerzeel met 9 punten recht op de bronzen beker.

Bij de meisjes junioren D2 domineerden de Pallasmeiden Filsan Versteeg, Josefien Ulfman, Noortje Bonten en Lyske Gilissen de bospaden door de eerste 4 plekken in de race te pakken. Daardoor kwamen Filsan, Josefien en Lyske op respectievelijk de 1e, 2e en 3e plaats in het klassement. Noortje had zich helaas niet ingeschreven voor het circuit. Kylian Meeuwisz (jongens C) en Noor Breedveld (junioren B) veroverden beiden ook een 3e plaats op het podium.

Bij de volwassen was het ook spannend. Verscheidene Palleten die zich niet ingeschreven hadden voor het circuit, boekten hier mooie zeges. Suzanne Broxterman liet zonder een spier te vertrekken, getuige de foto's van Eric Beatse, alle seniorendames met een hele ruime halve minuut achter zich in de korte cross. En ook Dennis Bast, een kersverse master, pakte een derde plek in de korte cross net als in Ede. Nina Joosten pakte ook een derde positie bij de lange cross masters voor vrouwen.

Voor het klassement verzekerde Ingrid Haas zich van een 2e plek op het podium voor de korte cross voor de masters. Voor Patrick Smit en Tycho Schol was het wat minder spannend en beiden verzilverden de 1e en 2e plek in zowel de race als het klassement. Daarbij hadden ze het genot nog heel wat senioren achter zich te laten.

Voor Jeroen Zeinstra was het spannend, een beslissende race voor de 1e of 2e plek in het klassement voor de lange cross voor masters. Jorn Leistra bleek in net iets betere vorm en stak Jeroen de loef af. Maar er komt vast en zeker nog wel een revanche. Mark Rietveld pakte de 3e plaats in deze klasse.

Kortom uitstekende resultaten, de meeste Palleten kunnen ook dit jaar weer terug kijken op een viertal mooie races. Met veel plezier, inzet en vooral ook zeer uiteenlopende weersomstandigheden, van bijna zomers tot barre en boze winterse omstandigheden.

Uitslagen BVC Rhenen: Uitslagen
Foto's BVC Rhenen: Hier en hier.
Klassement BVC: klassement


 

367 x gelezen