foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Ouders gezocht! Doe mee aan onze eigen Athletics Champsjurycursus!

Doet je kind mee aan Athletics Champswedstrijden? Wil je zorgen dat ze hierin plezier houden en dat de wedstrijden soepel blijven verlopen? Zet jezelf dan af en toe als hulp. Het vergt een kleine investering van jouw kant, en levert veel waardering op vanuit de kinderen en de trainers! Thuis wat lezen en opdrachten maken en een avond cursus volgen. Geef je nu op!!!

Op woensdagavond 21 maart 2018 organiseren pupillentrainers van Pallas een interne jurycursus voor Assistent jurylid / Teambegeleider / Hoofdjury Athletics Champs. Het gaat om een officiele cursus van de Atletiekunie, die wij zelf in ons clubhuis geven. We zien dan ook heel graag dat ouders aan deze cursus mee doen. Pallas neemt de kosten voor de cursus voor haar rekening. Koffie en thee zijn gratis.

Niet alleen leer je hoe de onderdelen van de Athletics Champswedstrijd gejureerd moeten worden, maar ook leer je omgaan met 'beterwetende' ouders en hoe je pupillen goed kunt begeleiden en corrigeren. Iedereen kan de cursus volgen, al is het wel goed om eens een wedstrijd te hebben bijgewoond. Je hoeft dus niet al een keer een team begeleid te hebben, maar meer ervaren ouders zullen zeker ook nog bijleren!

De cursus kun je thuis voorbereiden door cursusmateriaal door te lezen en opdrachten voor jezelf maken. De cursus wordt afgesloten met de bijeenkomst op 21 maart. Hierbij komen de uitwerkingen van de opdrachten in een actieve workshop aan de orde. Na het bijwonen van deze avond ben je gediplomeerd! Er is dus geen toets of examen aan verbonden.

De studielast voor Assistent jurylid/Teambegeleider is 2,5 uur thuisstudie en op de avond zelf 1,5 uur. De studielast voor Hoofdjury is 4 uur thuisstudie en de cursus op de avond gaat 1 uur langer door. Wij hopen dat alle ouders gelijk voor de Hoofdjury gaan! Je leert net iets meer, en kan dan ook eens bijspringen bij eigen wedstrijden. Op woensdag 28 maart 2018 organiseren we weer een Athletics Champsoefenwedstrijd, een mooie gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen!

DUS: geef je op voor de cursus. Hoe doe je dat? Dat gaat in twee stappen (als je al lid bent, kun je stap 1 overslaan).

Stap 1

Nu zal Pallas jullie inschrijven als lid bij de Atletiekunie en ontvang je een Atletiekunielidnummer. Daarna kunnen jullie je opgeven voor de cursus.

Stap 2

Daarna krijg je automatisch het cursusmateriaal toegestuurd. Er is plek voor 15 personen. Schrijf je dus gauw in! De inschrijving sluit ongeveer eind januari 2018. Alvast veel plezier!!!

 

111 x gelezen