foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Athletic Champs in Wageningen

Wageningen; za 10 jun 2017

Honderzeventig energiebommetjes op het veld die door de zon ontstoken werden. Een geslaagde en soepel verlopende wedstrijd die onder leiding van onze eigen Mirjam Broekmeijer is georganiseerd. Een verslag voor onze eigen Palleetjes.

Dat ging niet zonder slag of stoot tijdens de voorbereiding om genoeg ‘hens aan dek’ te krijgen. Jan Mars voorkwam met zijn alziende ogen nog ongelukken door wat aapjes van de materiaalcontainers te dirigeren via zijn microfoon.
Maar het resultaat was er zeker naar. Zelfs het metersmaken werd zonder enkel incidentje, duwen of wringen aan de start afgewikkeld dankzij de meerdere sessies per categorie. Ook had iedereen genoeg kansen om dicht bij zijn PR te komen of zelfs te verbreken door voldoende faciliteiten in te zetten. En dat is goed nieuws voor de prestatieladder.
Twee teams van Wijchen en één van Pallas konden met het bereiken van een eerste podiumplaats een dikke zak snoep als buit verdelen. Onze eigen A-pupillen die in een zeer competitief veld van 12 teams de eerste plaats binnensleepten waren zeer blij met de eerste plek en de buit, dat kun je wel zien op de foto. Er werden ook een aantal clubrecords verbroken of geëvenaard, 9 stuks in het totaal. Eéntje bij de A’s door Sanne de Jong die met 125 cm hoogspringen de drie oude recordhoudsters van hun plaats verdreef. De overige 8 clubrecords werden bij de C- en minipupillen neergezet. Hadiah Bah, Marlijn Moene en Luca Thimister verbeterden of evenaarden respectievelijk de clubrecords voor sprint, bandslingeren, en vortexwerpen en horden. Tys Gillissen ging even grootgrossieren en verbeterde in zijn eentje 4 clubrecords voor sprint, metersmaken, bandslingeren en vortexwerpen.

De uitslagen kun je vinden op:atletiek nu.

Na al dat geweld op het veld was er ook nog een heuse run op de ijsjes in de kantine waardoor menigeen het moest doen met een andere versnapering om het hoofd koel te houden tijdens de prijsuitreiking, Marja en Jaap Immerzeel hadden dus hun handen vol achter de bar om de atleetjes gelukkig te houden. Namens de club wil ik graag nog iedereen bedanken voor hun hulp en inzet bij deze wedstrijd. Zonder jullie hulp is dit niet te realiseren en dat wordt dus zeer gewaardeerd.

Foto's van Athletic Champs in Wageningen (10 juni) staan in het fotoalbum van Pallas'67.

Hier staat de link naar het album

 

397 x gelezen