foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Workshops Lustrumdag

Tijdens de Pallas '67 lustrumdag (zaterdag 1 april 2017) kun je interessante workshops volgen: Biatlon (inclusief laserguns), Polsstokhoogspringen, Voeding, Smoveys en nog meer. Lees snel verder.

Om mee te kunnen doen moet je je eerst via de website van Pallas '67 inschrijven voor de workshops in het algemeen. (De inschrijving gaat open per 1 maart 2017). Op 1 april kunnen de deelnemers zich vervolgens 's middags in het clubhuis inschrijven voor de specifieke workshops. Bij sommige workshops is het aantal deelnemers beperkt en geldt: vol = vol.

Er zijn 2 rondes: ronde 1: 15.00 -15.45 uur, ronde 2: 16.00 16.45 uur.

Hieronder een beschrijving van de workshops.

Biatlon

Lijkt het je leuk te schieten met een laserpistool? Dan is deze clinic iets voor jou. Na een instructie hoe te schieten met de laserguns volgt een echte biatlon wedstrijd waarin hardlopen wordt gecombineerd met schieten met de lasers. Dit onderdeel wordt uitgevoerd op een afgezet deel van het terrein.

Instructeur: Kees van t Hoog (Troll Nordic Sports). Ronde 1 + ronde 2, max. 10-15 pers. Vanaf C-junioren!

Frequentie lopen

Wil je leren lopen met een hogere frequentie, volg dan deze workshop van Marcel. Hij leert je te lopen met een hogere pasfrequentie per minuut en zal daarbij ook uitleggen waarom dit belangrijk is.

Instructeur: Marcel Baatsen. Ronde 1 + ronde 2, max. 15 pers.

Polsstokhoogspringen

Altijd rondjes rennen? Nee, atletiek is natuurlijk veel meer! Een van de meest uitdagende onderdelen is polsstokhoogspringen. Je zult niet gelijk over 6.16m kunnen springen, maar een paar basistechnieken aanleren. Alleen het lopen met zo'n stok is al een leuke uitdaging. Wie durft?

Instructeur: Neeltje van Hulten. Ronde 1 + ronde 2, max. 10 pers.

Midgetgolf

Ontspannen een potje midgetgolf spelen met een groepje en ondertussen lekker (bij)praten. Je tijd kun je zelf indelen en is niet gebonden aan de workshop tijden.

Smoveys

Smovey is een nieuw beweegartikel dat een zeer positief effect heeft op spieren, zenuwstelsel, lymfestelsel en bindweefsel. Er zijn zeer diverse mogelijkheden om met smovey te bewegen. In deze clinic krijg je een complete work-out op muziek, ben je volledig opgewarmd en heb je kennisgemaakt met dit nieuwe beweegartikel.

Instructeur: Petra van Bekkum. Ronde 1 + ronde 2, max. 30 pers.

Stadioncross

Voor de jongeren wordt een echte stadioncross georganiseerd, waarin allerlei behendigheidsonderdelen worden gecombineerd. Wie is het snelst door de steeplebak of over de stormbaan heen? Ook moet je onderweg misschien nog wel een puzzel oplossen. Je kunt meerdere rondes lopen, alleen tegen een tegenstander of met een groepje. Hoe precies, dat blijft nog even een verrassing.

Hulp van ouders bij de stadioncross wordt zeer op prijs gesteld en kan worden gemeld aan Patrick Smit of ter plekke bij opgave.

Instructeur: pupillentrainers en andere vrijwilligers. Ronde 1 + ronde 2 (elk 30 min.), max 20 pers. Alleen voor pupillen en D-junioren!

Voeding, ronde 1

Sportvoedingsproducten en voedingssupplementen in relatie tot basisvoeding bij sporters: theoretische achtergronden en zelf sportdranken maken. Deze workshop is opgebouwd rondom de sportvoedingspiramide. Erwin zal ingaan op het belang van een goede basisvoeding voor onder andere sportprestaties, typen en toepassing van sportspecifieke voedingsproducten zoals sportdranken, eiwitshakes en energybars. Verder zal hij de zin en onzin van het gebruik van (multi-)vitamines en (al dan niet zogenaamd) prestatieverbeterende (ergogene) supplementen bespreken. In de tweede helft van de workshop gaan we praktisch aan de slag met het zelf maken van isotone sportdranken.

Instructeur: Erwin Thimister. Ronde 1, max. 25 pers.

Voeding, ronde 2

In deze lezing komen innovaties en topsportondersteuning aan bod, met voorbeelden hoe topatleten eten en drinken en op welke tijdstippen. Dit is ook interessant voor de jongere atleten en voor technische atleten. Jeroen schetst een breed beeld over voeding, sport en innovatie en kan motiverend vertellen hoe belangrijk optimale voeding is om goed te kunnen presteren. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en zijn rol als innovatie-manager "Sport en Voeding" op Sportcentrum Papendal, zal Jeroen inspelen op vraagstukken omtrent voedingsinnovatie.

Instructeur: Jeroen Wouters. Ronde 2, max. 25 pers.


 

581 x gelezen